Καταθέσεις φωτιά στη δική για τη βίλα Μενεγάκη – Λάτσιου

0

elenimenegakih_596_355

Στα Δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων προσπάθησαν για μία ακόμη φορά να λύσουν τις διαφορές τους η Ελένη Μενεγάκη και ο Γιάννης Λάτσιος. Η γέννηση του τέταρτου παιδιού της παρουσιάστριας του Alpha καθυστέρησε λίγο την εκδίκαση της υπόθεσης του σπιτιού στα Μελίσσια στο οποίο έμενε με τον πρώην σύζυγό της και στέλεχος του ΑΝΤ1, αλλά την περασμένη Τρίτη δόθηκε νέο ραντεβού.

Κανένας από τους δύο, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του Secret και της Σοφίας Σπίγγου, δεν πέρασε το κατώφλι του δικαστηρίου αλλά εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.

Σε ρόλο μάρτυρα από την πλευρά του Γιάννη Λάτσιου παρουσιάστηκε η αδερφή του, Αγλαΐα Λάτσιου, στενή συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη από το 2005 μέχρι το 2013. “Ο Γιάννης έχει κάνει τεράστια προσπάθεια για να λυθεί το θέμα εξωδικαστικά”, ανέφερε.

“Ο Γιάννης δεν έχει δικό του σπίτι. Νοικιάζει ένα αντίστοιχων μέτρων, για να μη διαταράσσονται τα παιδιά όταν μένουν μαζί του. Όμως, η Ελένη έχει ένα δικό της σπίτι στην Κηφισιά, με 320 τ.μ. Κήπο και πισίνα, στο οποίο θα μπορούσαν να μείνουν. Εκεί γεννήθηκαν τα πρώτα δύο παιδιά τους”, συνέχισε στην κατάθεσή της.

“Δεν έχει λόγο να βγάλει τα παιδιά από το σπίτι. Βγάζει λεφτά από τον ΑΝΤ1 και ζει σε μία μεζονέτα, την οποία νοικιάζει 2.500 ευρώ στην Εκάλη. Παίρνει πολύ υψηλό μισθό”, είπε ο συνήγορος της παρουσιάστριας.


Ο Γιάννης Λάτσος με την αδερφή του, Αγλαΐα

“Της δίνει πλέον 3.000 τον μήνα, γιατί κι εκείνος έχει υποστεί μείωση από το κανάλι όπου εργάζεται. Ο Γιάννης έφυγε από το σπίτι με την πεποίθηση ότι θα συνεννοούνταν για όλα. Ότι θα γινόταν διανομή”, απάντησε η Αγλαΐα Λάτσιου.

Στο πλευρό της Ελένης στάθηκε όμως κι ένας κοινός φίλος του πρώην ζευγαριού και κουμπάρος της Αγλαΐας (έχει βαφτίσει τα παιδιά του). “Το σπίτι φτιάχτηκε για να μένει στα δύο παιδιά που είχαν τότε. Μετά ήρθε το διαζύγιο. Τα παιδιά ήθελαν να μείνουν έξω από αυτή την ιστορία. Πάντως, το σπίτι μπορεί να χωριστεί”, είπε ανάμεσα σε άλλα ο μάρτυρας.

Leave a Reply