Καταγγελία πολιτών για δρόμο καρμανιόλα στο Ξυλόκαστρο

0

image

Διαμαρτύρονται οι πολίτες στο Ξυλόκαστρο και πιο συγκεκριμένα στα χωριά Καρυώτικα και Ζεμενό , γιατί μετά την κατεδάφιση της γέφυρας που ένωνε το Ξυλόκαστρο με τα δύο χωριά υποχρεώνονται να χρησιμοποιούν ένα δρόμο περιφερειακό.

image

Μεταφερουμε την επιστολή:
Ο δρόμος- καρμανιόλα είναι πολύ επικίνδυνος για τους οδηγούς και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχήματος που θα στοιχίσει ανθρώπινη ζωή. Ο δρόμος δεν φωτίζεται καθόλου, δεν χωρά δύο αυτοκίνητα ταυτόχρονα, δεν έχει σε όλα τα επικίνδυνα σημεία μπάρες προστασίας, έχει πολλή μεγάλη ανηφορική κλίση, δεν έχει σήμανση αρκετή και από την μία του πλευρά ανεβαίνοντας για τα δύο χωριά έχει χωμάτινο τοίχο που με τις βροχές που σημειώθηκαν την τελευταία βδομάδα λιώνει και ελευθερώνει χώματα στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να γίνεται ολισθηρός.

image

Ο δρόμος παρουσιάζει μεγάλη κίνηση, αγροτικά αυτοκίνητα που εξυπηρετούν τους κατοίκους των χωριών μαζί με τα φορτηγά που κάνουν τα έργα στο σημείο που κάνουν την οδήγηση επικίνδυνη αποστολή.

image

Όταν βρέχει έχει λάσπη, όταν δεν βρέχει καταβρέχουν για τη σκόνη με αποτέλεσμα να υπάρχει μονίμως λάσπη. Αν λοιπόν κάποιος οδηγεί μηχανάκι- όπως οι περισσότεροι κάτοικοι και κυρίως τα νέα παιδιά κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή.

image

Για αυτή η τριτοκοσμική κατάσταση ζητούμε απο το Δήμαρχο Ξυλοκάστρου κ. Ανδρικόπουλο να σταματήσει να αδιαφορεί προκλητικά στις ανάγκες του κόσμου και να κατέβει από το γραφείο του να δει ο ίδιος προσωπικά την κατάσταση του δρόμου. Αυτός μιλά για τα παράπλευρα έργα με την υπεύθυνη εταιρεία και άφησε εμάςτους πολίτες στο έλεος του θεού.
Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο κι αν ο δήμαρχος δεν ξυπνήσει από τον ύπνο του , θα θρηνήσουμε θύματα.

Απάντηση