Καρπούζης: Να πορευτούμε όπως ΠΑΝΤΑ, ΜΑΖΙ

0

Εμφάνιση ad1.jpgΑποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα – που δεν ξεχνώ τις ρίζες μου και προσπαθώ να με οδηγούν οι αρχές και οι ιδέες της παράταξής μας – η συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας του Νομού μας.

Αποδέχθηκα τη σχετική πρόταση, θέτοντας τον εαυτό μου στη διάθεση της Παράταξης που χρόνια τώρα υπηρετώ, εμπνεόμενος από τα επίκαιρα ιδεώδη της που επαληθεύτηκαν και επιβεβαιώνονται καθημερινά και μάλιστα όχι μόνο στην πατρίδα μας.

Η πολύπλευρη κρίση, που μας οδήγησε σε οικονομική καχεξία, δεν μπορεί και δεν πρέπει να παρασύρει τον ελληνικό λαό σε επιλογές, που μέχρι χθες, σχεδόν συνολικά αποδοκίμαζε.

Η οικονομική δυσπραγία δεν πρέπει να οδηγήσει σε επιλογές,  που ο λαϊκισμός, οι γενικόλογοι αφορισμοί, η ακατάσχετη υποσχεσιολογία και οι συνεχείς «διαπιστώσεις» των δυνάμεων της  ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ, προσπαθούν να κατευθύνουν.

Η υπευθυνότητα της παράταξης της Νέας Δημοκρατίες και του Αντώνη Σαμαρά, αποτελεί την ουσιαστική ελπίδα, για το ξεπέρασμα της ποικιλώνυμης κρίσης.

Η χώρα μας τα τελευταία χρόνια «ακροβατώντας» στην «κόψη του ξυραφιού» οδηγείται σε ασφαλές λιμάνι

Η αναγκαστική αυτή πορεία είναι δύσκολη και επώδυνη και απαιτεί μόνο, κατανόηση τα λογικής και επίγνωση της πραγματικότητας. Στο ταξίδι αυτό, χρειαζόμαστε την εγρήγορση και συμπόρευση των υγιών δυνάμεων του λαού  μας. Απαιτείται η αφύπνιση των δυνάμεων που οδήγησαν την Ελλάδα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διατήρησαν την κοινωνική της συνοχή

Στο προσκλητήριο αυτό, απήντησα θετικά και καλώ όλες και όλους τους Κορινθίους να πορευτούμε όπως ΠΑΝΤΑ, ΜΑΖΙ !

Leave a Reply