Κάποιοι έχουν μπερδέψει τη Βουλή με το ΔΣ Κορινθίων

0

Ο κ. Γιαννης Γκουτσης
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΎΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΥΜΜΑΧΊΑ μας ενημέρωσε με ανακοίνωση στο FB:

“ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΥ Π. ΣΠΥΡΟΥ
ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟΎ ΔΕΚΑΝΊΚΙΑ Ο ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΣ”

Ως μέλος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ εκφράζω την διαφωνία μου για την συμμετοχή του μελους-αναπληρωτη συντονιστη της Ο.Μ. Κορινθου Παναγιωτη Σπύρου (Πητερ), σε δημοτικη ομαδα εργασίας ασαφούς και θολου περιεχομένου που προκάλεσε ο Δήμαρχος της Νέας Δημοκρατίας κ. Νανόπουλος.
Ας ψάξει αλλού να βρει πολιτικά δεκανίκια ο κ. Δήμαρχος, η Αριστερά της Κορινθιας
δεν προτίθεται να συνεναισει στις διαχρονικές αδυναμίες και ανεπάρκειες της συντηρητικης δημοτικης αρχής,με δήθεν προοδευτικά άλλοθι.
Καλώ, όλους τους Δημοκρατικους Προοδευτικους Πολίτες να καταγγέλλουν τέτοιες ετερόκλητες συνεργασίες και να κινηθούν στην κατεύθυνση δημιουργίας ενός ενιαίου Μετώπου Αριστερών Δημοκρατικών Προοδευτικών Δυνάμεων που θα δώσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα του Δήμου Κορινθίων.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΥΤΣΗΣ μέλος Ν.Ε και πρώην υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΊΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Και εμείς εδώ στο ekorinthos αναρωτιόμαστε.

Ο κ. Γκούτσης μιλάει σαν εκπρόσωπος της νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και αν ναι υπάρχει τέτοια απόφαση;

Ενστερνίζονται τα μέλη της νομαρχιακής αυτήν την τοποθέτηση του κ. Γκούτση;

Τελικά η “υπερκομματική παράταξη” αποτελεί μακρύ χέρι του “ενιαίου Μετώπου Αριστερών Δημοκρατικών Προοδευτικών Δυνάμεων”.

Αν ισχύουν όλα αυτά όπως εξηγεί ο κύριος Γκούτσης ότι μετά βίας κατάφερε η παράταξη να μπει στο δημοτικό συμβούλιο Κορίνθου και αν ο ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας παραδέχεται ότι η παράταξη που στήριξε είχε τόσο μικρή απήχηση στο Κορινθιακό κοινό.

Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε υποψήφιο βουλευτή να δίνει γραμμή σε δημοτικούς συμβούλους η δημοτική παράταξη για συνεργασία ή όχι.

Και βέβαια αξιοσημείωτο είναι ότι μεταξύ 20 άλλον like έκανε σε αυτή την ανάρτηση και ο πρώην βουλευτής Γιώργος Τσόγκας.

Και βέβαια η γραμμή αυτή είναι όχι σε όλα….

Ευτυχώς που μόλις 21 άτομα επιδοκίμασαν αυτήν την ανακοίνωση πως μας γυρνά στην εποχή που οι δήμαρχοι αποφασίζονταν από τα πολιτικά γραφεία…

Leave a Reply