Κανείς δεν θέλει να στηθεί στην ουρά έξω από κάποιο Apple Store για το iPhone 8

0

Η κυκλοφορία κάθε νέου iPhone είχε τα τελευταία χρόνια συνδυαστεί με το εξής φαινόμενο: Εκατοντάδες οπαδοί στέκονταν στην ουρά έξω από τα Apple Stores – ορισμένοι μάλιστα… κατασκήνωναν εκεί από το προηγούμενο βράδυ, με στόχο να πάρουν όσο το δυνατόν νωρίτερα την πολυπόθητη συσκευή στα χέρια τους. Η μανία όμως φαίνεται ότι φαίνεται ότι έχει αρχίσει να φθίνει.

Σύμφωνα με το Mashable, του οποίου δημοσιογράφοι βρέθηκαν στο Apple Store της Regent Street στο Λονδίνο για το λανσάρισμα των iPhone 8 και 8 Plus, μόλις 30 άτομα είχαν “στηθεί” έξω από το κατάστημα της Apple. Περισσότερο ήταν το προσωπικό του μαγαζιού, παρά οι πελάτες! Αυτό μπορεί να ερμηνευθεί από αρκετούς ως ένδειξη μειωμένου ενδιαφέροντος για τις δύο συσκευές και όχι άδικα. Στην πραγματικότητα, τα συγκεκριμένα τηλέφωνα δεν διαφέρουν σημαντικά από τους προκατόχους τους, ενώ το design τους παραμένει σχεδόν ίδιο με του iPhone 6, το οποίο όμως κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2014.

Βέβαια, ας μην βιαστούμε να προαναγγείλουμε την… πτώση του iPhone. Πολλοί φίλοι των συσκευών της Apple είναι σίγουρο ότι περιμένουν το λανσάρισμα του iPhone X για να αλλάξουν συσκευή. Οπότε, σε λίγες ημέρες μάλλον οι ουρές έξω από τα Apple Stores θα επιστρέψουν.

 

http://gr.pcmag.com/apple/28346/news/kaneis-den-thelei-na-stethei-sten-oura-exo-apo-kapoio-apple?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Leave a Reply