Κανέλλη: Δέχθηκα 4 μπουνιές από τον Κασιδιάρη – Δεν έπεσα κάτω για να μην γίνω ρεζίλι

0

kaneli

Θα προβληθεί στο δικαστήριο το βίντεο της επίθεσης – «Δεν θέλησα να κάνω μήνυση γιατί από μόνη της η πράξη είναι εξευτελιστική» ανέφερε η βουλευτής του ΚΚΕ – Νωρίτερα μέλη της Χρυσής Αυγής χειροκρότησαν τον φυλακισμένο βουλευτή κατά την άφιξή του φωνάζοντας «να αγιάσει το χέρι σου» – Πολλοί και αυτοί που τον γιούχαραν έξω από το κτήριο που εκδικάζεται η υπόθεση

Το βίντεο με την επίθεση που δέχθηκε η Λιάνα Κανέλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη θα προβληθεί στη δίκη που βρίσκεται σε εξέλιξη και που συνεχίζεται σε κλίμα έντασης.

 «Οι κομμουνιστές παλιοί και καινούργιοι ορθώνουν ανάστημα στον φασισμό» είπε η Λιάνα Κανέλλη όταν η συνήγορος υπεράσπισης την αποκάλεσε πρώιμη κομμουνίστρια.

Η αποστροφή αυτή προκάλεσε έντονες αποδοκιμασίες  και βαρείς χαρακτηρισμούς σε βάρος της βουλευτού από τους υποστηρικτές του κατηγορουμένου και την διακοπή του δικαστηρίου.

Στην έδρα του δικαστηρίου τοποθετήθηκε υπολογιστής προκειμένου να προβληθεί το επίμαχο βίντεο.

Αυτή την ώρα καταθέτει ο δημοσιογράφος Αντώνης Παπαδάκης αρχισυντάκτης της εκπομπής του ΑΝΤ1.

Με την κατάθεση της Λιάνας Κανέλλη ξεκίνησε η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη για την επίθεση σε βάρος της  βουλευτή του ΚΚΕ.

«Δέχθηκα τέσσερις μπουνιές στο πρόσωπο. Προσπάθησα να μη πέσω κάτω και ήθελα να αποφύγω το ρεζιλίκι να έχω πέσει κάτω και μάλιστα σε στούντιο από τις μπουνιές» ανέφερε η κυρία Κανέλλη προσθέτοντας ότι από τα χτυπήματα «επιδεινώθηκε η υγειά της». «Ήμουν ένας άνθρωπος σε πλήρη οδύνη. Δεν θέλησα να κάνω μήνυση γιατί από μόνη της η πράξη είναι εξευτελιστική» συμπλήρωσε.

Νωρίτερα το δικαστήριο απέρριψε ένσταση του κατηγορουμένου περί ακυρότητας του κατηγορητηρίου επειδή -όπως είπε – δεν προηγήθηκε για τη πράξη αυτή άρση ασυλίας του.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υπόθεση εκδικάζεται σήμερα έπειτα από δυο αναβολές.

Η Λιάνα Κανέλλη φτάνοντας στην Ευελπίδων κατευθύνθηκε στο κτήριο 8 όπου εκδικάζεται η υπόθεση στην αίθουσα 1 από το Β’ Μονομελές. Θέλοντας να αποφύγει συνάντηση με τον Κασιδιάρη μπήκε κατευθείαν στην αίθουσα.

Μετά από λίγη ώρα κατέφτασε συνοδεία αστυνομικών και ο βουλευτής της Χ.Α. και έγινε δεκτός με χειροκροτήματα από οπαδούς του κόμματος που είχαν συγκεντρωθεί στο σημείο.

Αρκετοί ήταν αυτοί που τον περίμεναν και έξω από το κτήριο όπου θα εκδικαστεί η υπόθεση, με τους μισούς να του φωνάζουν «Μπράβο, να αγιάσει το χέρι σου» και τους άλλους μισούς να τον βρίζουν και να φωνάζουν «Αλήτη, δεν ντρέπεσαι».

Απάντηση