«Καμμένος και Κουμουτσάκος έκαναν ‘συνομωσία’ εναντίον μου»

0

1_32

Μία –όπως όλα δείχνουν- κακή συνεννόηση άφησε τον Βασίλη Λεβέντη εκτός… της φρεγάτας που αποδίδει τιμές με αφορμή τον εορτασμό της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Τήνο, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων να καταγγέλλει… συνομωσία από Πάνο Καμμένο και Γιώργο Κουμουτσάκο!

Συγκεκριμένα, όλα ήταν έτοιμα για την κατάθεση στεφάνων στην Τήνο, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου. Στο σημείο βρίσκονταν τόσο ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, όσο και ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος. Οι δυο τους είχαν επιβιβαστεί σε μία από τις φρεγάτες που βρίσκονταν στο λιμάνι, όπου έφτασε λίγο πριν τις 9 το πρωί και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, επίσης για να επιβιβαστεί.

Παρόλα αυτά, η φρεγάτα αναχώρησε και ο Βασίλης Λεβέντης δεν πρόλαβε να ανέβει, με τον ίδιο να δηλώνει λίγο αργότερα, με εμφανή τη χιουμοριστική του διάθεση, πως ο Πάνος Καμμένος και ο Γιώργος Κουμουτσάκος έκαναν συνομωσία εναντίον του!

«Δεν αποδίδω δόλο», είπε ο Βασίλης Λεβέντης, δείχνοντας πεπεισμένος πως όλα έγιναν εξαιτίας κακής συννενόησης, ενώ ακόμη τόνισε πως «η Παναγία ενώνει».

Leave a Reply