Καμία πρωτοβουλία στο Δήμο Κορινθίων για τα αδέσποτα

0

adespotaaaaΗ Συμμαχία Πολιτών έθεσε το θέμα της αδυναμίας του δήμου να αντιμετωπίσει και να διαχειριστεί τα αδέσποτα ζώα μέχρι σήμερα.

Δελτιο τυπου

Καταθέσαμε εργαστηριακές αναλύσεις και γνωμάτευση για άρρωστο αδέσποτο ζώο που ασθενεί από τη νόσο Λεϊσμανίαση η οποία είναι πολύ σοβαρή και εύκολα μεταδίδεται στον άνθρωπο.

Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δήλωσε ότι δεν γνωρίζει το θέμα παρόλο ότι το γραφείο του είχε ενημερωθεί  με επώνυμη καταγγελία 2 φορές προ μηνός. Δεχόμαστε ως ειλικρινή τη δήλωσή του αλλά πρέπει να βρει τρόπο να λειτουργήσει στοιχειωδώς το γραφείο του. Άλλος σύμβουλος της πλειοψηφίας πρώην αντιδήμαρχος που έχει αναλάβει στις τελευταίες συνεδριάσεις να προκαλεί και να δημιουργεί ένταση μιλώντας απρεπώς , ζήτησε να αναζητηθούν ευθύνες όχι από το δήμο που δεν έκανε ως όφειλε τη δουλειά του , αλλά από τον  πολίτη που πήρε την πρωτοβουλία  να γίνει η εξέταση του σκύλου και  αναφέρεται στο έγγραφο εξέτασης  ως ιδιοκτήτης  (γιατί έπρεπε να υπάρχει πρόσωπο επικοινωνίας ) και από τον  κτηνίατρο  που επελήφθη του θέματος !!!!!

Για το τι έκανε μέχρι σήμερα ο δήμος ώστε να έχει οργανωθεί ο χώρος φιλοξενίας των αδέσποτων, να τηρηθεί η  νομοθεσία και να υπάρξει συνεργασία με κτηνιατρικές και φιλοζωικές οργανώσεις όπως κάνουν άλλοι δήμοι  δεν πήραμε απάντηση γιατί προφανώς έχουν γίνει ελάχιστα πράγματα.

Απάντηση