ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΕΙΟ ΙΔΡΥΜΑ : ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΡΕΣΙΤΑΛ ΒΙΟΛΙΟΥ ΤΗΣ ΑΡΙΕΤΑΣ ΛΙΑΤΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΜΑΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

0

Μετά από μήνες προετοιμασιών έφτασε η ώρα της πρώτης συναυλίας των νικητών του διαγωνιστικού μέρους του προγράμματος «Ακούμε τους Νέους».

 Με χαρά και συγκίνηση λοιπόν σας προσκαλούμε στο ρεσιτάλ βιολιού της  Αριέτας Λιάτση, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Μαΐου 2023 στις 12 το μεσημέρι στην αίθουσα συναυλιών του Καλογεροπούλειου Ιδρύματος Κορίνθου.

Η συναυλία αυτή θα ηχογραφηθεί και θα μεταδοθεί από το Τρίτο Πρόγραμμα.

Θα παρουσιαστούν έργα των Mozart, Bach, Vivaldi και Respighi.

Η Αριέτα από τον Οκτώβριο του 2019 σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Mozarteum του Σάλτσμπουργκ, στην τάξη του καθηγητή Benjamin Schmid, με υποτροφία από το πανεπιστήμιο. Παράλληλα έχει πολύ έντονη συναυλιακή δράση σε διεθνή φεστιβάλ, μεταξύ άλλων στο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονης Μουσικής SYNTHERMIA στην Ελλάδα, στο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Casalmaggiore στην Ιταλία, ενώ παρακολουθεί τακτικά σεμινάρια από καταξιωμένους βιολιστές, μεταξύ άλλων, Λεωνίδα Καβάκο, Benjamin Schmid, Christoph Poppen, Kurt Nikkanen, Noe Inui, Γιώργο Δεμερτζή, Taras Gabora, κ.α.

Στο πιάνο θα τη συνοδέψει η Πόπη Μαλαπάνη.

Σας περιμένουμε με προσμονή να απολαύσουμε το πρώτο από τα πολλά ρεσιτάλ, που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος «Ακούμε τους Νέους».

Leave a Reply