Καλεσμένος σε Παιδικό Πάρτι; 4 Ιδέες Δώρων που Παιδί και Γονείς θα Λατρέψουν

0

Είτε έχεις παιδιά είτε όχι, η αγορά δώρου για ένα παιδί είναι δύσκολη υπόθεση, καθώς πρέπει με ένα αντικείμενο να ικανοποιήσεις τρία διαφορετικά άτομα: το παιδί και τους δυο γονείς.

Μεγάλο ρόλο στην τελική απόφαση παίζει η ηλικία του παιδιού και το πόσο κοντά είσαι με τους γονείς, καθώς μπορεί να σου έχουν δώσει κάποιο στοιχείο για το τι θεωρείται πετυχημένο δώρο στο σπιτικό τους.

Ακόμα, όμως, και αν δεν έχεις καμία απολύτως ιδέα για το τι να αγοράσεις, το άρθρο αυτό θα σου δώσει αρκετές προτάσεις για να διαλέξεις αυτή που σε ενθουσιάζει και εσένα περισσότερο. Είσαι έτοιμος να ανακαλύψεις το τέλειο δώρο;

Παιχνίδι

Η πρώτη σκέψη που έρχεται στο μυαλό των περισσοτέρων ανθρώπων όταν πρόκειται για δώρο είναι ένα παιχνίδι. Βέβαια, υπάρχουν τόσα πολλά είδη και κατηγορίες παιχνιδιών που είναι δύσκολο να μαντέψεις ποιο θα είναι αυτό που θα καταπλήξει το συγκεκριμένο παιδί που σε ενδιαφέρει. Για να διατηρήσεις την εύνοια των γονιών και να ευχαριστήσεις και τον εορταζόμενο ένα από τα πολλά εκπαιδευτικά παιχνίδια από το MR WOLF TOYS θα είναι η καλύτερη λύση. Μόνο να προσέξεις να ταιριάζει το παιχνίδι με την ηλικία του παιδιού. Για παράδειγμα, ένα παιχνίδι που αποσκοπεί στην εκμάθηση των χρωμάτων θα είναι άστοχη επιλογή για ένα πρόσωπο που μπαίνει στην δεύτερη δεκαετία της ζωής του.

Παζλ

Με το παζλ παραμένουμε στα παιχνίδια αλλά αποτελεί μια ξεχωριστή κατηγορία. Βέβαια, πάλι θα πρέπει να προσέξεις την ηλικία του αποδέκτη. Αν το παιδί είναι πολύ μικρό, θα πρέπει να διαλέξεις ένα παζλ με ελάχιστα κομμάτια, το πολύ 10. Ένα άλλο στοιχείο που απαιτεί προσοχή είναι το σχέδιο. Η τελική εικόνα θα πρέπει να έχει πολλά διαφορετικά χρώματα και σχήματα, ώστε να είναι πιο εύκολο να βρεθούν τα κομμάτια που ταιριάζουν μεταξύ τους. Με αυτό τον τρόπο, σίγουρα το παιδί θα ενθουσιαστεί με το παζλ και σιγά σιγά θα αυξήσει από μόνο του την δυσκολία.

Βιβλία

Ένα καλό βιβλίο μπορεί να μαγέψει και να ταξιδέψει σε μοναδικούς κόσμους μικρούς και μεγάλους. Μπορείς να αγοράσεις ένα παραμύθι αν το παιδάκι ακόμα δεν έχει μάθει να διαβάζει μόνο του — και με αυτό σου το δώρο να δώσεις μία ακόμα ευκαιρία στους γονείς να περάσουν περισσότερο χρόνο με το τέκνο τους διαβάζοντάς του εκείνοι το παραμύθι σου — ή ένα βιβλίο για νέους αναγνώστες. Στο οπισθόφυλλο κάθε βιβλίου θα βρεις σε ποιες ηλικίες απευθύνεται. Πέρα από λογοτεχνία, μπορείς να διαλέξεις ένα βιβλίο με σπαζοκεφαλιές, γρίφους και ψυχαγωγικά μαθηματικά.

Ρούχα

Ένα ακόμα είδος δώρου που αναγράφει την ηλικία στην οποία απευθύνεται το κάθε προϊόν είναι τα ρούχα. Οι πωλητές θα σε βοηθήσουν, καθώς υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές όχι μόνο σε είδη ρούχων (μπλούζες, παντελόνια και λοιπά) αλλά και σε βαθμό επισημότητας, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα μαγαζιά ρούχων για ενήλικες, που ίσως μπερδευτείς. Σίγουρα πάντως είναι καλύτερο να αγοράσεις ένα ολοκληρωμένο σύνολο. Για παράδειγμα, μην αγοράσεις απλά μία ζακέτα, αλλά συνδύασέ την με ένα μπλουζάκι και μια φόρμα.

Leave a Reply