Κακοκαιρία: Διακοπές κυκλοφορίας – Που υπάρχουν προβλήματα λόγω χιονιά

0

Κλειστή η λεωφόρος Πάρνηθας, κλειστή και η περιφερειακή Πεντέλης – Νέας Μάκρης, απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών στην Εθνική! Ο καιρός έφερε προβλήματα και στην κίνηση.

Διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων λόγω της χιονόπτωσης και σε τμήματα των λεωφόρων Πάρνηθας, Πεντέλης και Διονύσου, καθώς και της οδού Αγίου Μερκουρίου – Βαρυμπόμπης, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση της Τροχαίας:

Λ. Πάρνηθας: Από το ύψος του τελεφερίκ προς το καζίνο.

Λ. Πεντέλης: Από το ύψος της διασταύρωσης με την οδό Ξενία.

Στην περιφερειακή οδό Πεντέλης – Νέας Μάκρης, από το ύψος του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 414 έως το ύψος της λεωφόρου Διονύσου.

Λ. Διονύσου: Από το γήπεδο Διονύσου έως τον Αγιο Πέτρο.

Οδός Αγίου Μερκουρίου – Βαρυμπόμπης, από το ύψος του εστιατορίου «Λεωνίδας».

Στους άλλους δρόμους της Αττικής η κυκλοφορία διεξάγεται με μικροπροβλήματα, ενώ οι οδηγοί πρέπει να δείχνουν μεγάλη προσοχή, λόγω της ολισθηρότητας από τη χιονόπτωση.

Παράλληλα, σύμφωνα με την Τροχαία, δεν επιτρέπεται, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η κυκλοφορία φορτηγών οχημάτων άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, από το ύψος της γέφυρας Καλυφτάκη έως τον κόμβο Σχηματαρίου.

Επίσης, δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία ανάλογων φορτηγών στην περιφερειακή οδό Ελευσίνας – Θήβας, από το 3,5 χλμ στο ρεύμα προς Θήβα, ενώ είναι απαραίτητη η χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων για τα υπόλοιπα οχήματα.

Απάντηση