Καίει τον Χαϊκάλη με την κατάθεσή του ο Αποστολόπουλος: Εκείνος εμμέσως έκανε κουβέντα για χρηματισμό – Αύριο καταθέτουν Καμμένος-Χαϊκάλης

0

Καίει τον Χαϊκάλη με την κατάθεσή του ο Αποστολόπουλος: Εκείνος εμμέσως έκανε κουβέντα για χρηματισμό – Αύριο καταθέτουν Καμμένος-Χαϊκάλης

Κατέθετε για 2,5 ώρες στον Εισαγγελέα Εφετών μετά τις καταγγελίες του Π. Χαϊκάληπερί χρηματισμού του για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας
– Περνάει στην αντεπίθεση ο Γ. Αποστολόπουλος: Ο Χαϊκάλης με προσέγγισε, έχω και εγώ στοιχεία
– Συζητούσα με τον Παύλο Χαϊκάλη για να δω που το πάει, φέρεται να κατέθεσε στον εισαγγελέα ο Αποστολόπουλος
– Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο πελάτης μου, χωρίς μοντάζ, δήλωσε ο δικηγόρος
– Κλήθηκαν εκ νέου από τον εισαγγελέα Πάνος Καμμένος και Παύλος Χαϊκάλης –  Θα καταθέσουν την Κυριακή το πρωί

Στην αντεπίθεση περνάει ο Γιώργος Αποστολόπουλος, ο οποίος “καρφώνει” τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη, για τις καταγγελίες του περί χρηματισμού ενόψει της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η κατάθεση του Γ. Αποστολόπουλου στον εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο ο οποίος ερευνά τις καταγγελίες του βουλευτή των ΑΝΕΛ, διήρκεσε 2,5 και πλέον ώρες και όπως φαίνεται από τις δηλώσεις τις οποίες έκανε στη συνέχεια ο δικηγόρος του Παύλος Σαράκης, ο κ. Αποστολόπουλος “καίει” τον Παύλο Χαϊκάλη, τον οποίο κατηγορεί για “πολιτικά ατοπήματα”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γ. Αποστολόπουλος στην κατάθεσή του, αναφέρει ότι σε συνάντηση που είχε με τον βουλευτή των ΑΝΕΛ Παύλο Χαϊκάλη, του είπε: “κοιτάχτε να βγει πρόεδρος” και εκείνος, ΄όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από τη κατάθεση του Αποστολόπουλου, “ναι, αλλά να βγει κάτι και για εμάς”.

Στη συνέχεια, ανέφερε, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ότι συζητούσε με τον Παύλο Χαϊκάλη για να δει τι εννοεί.

Ο κ. Αποστολόπουλος φέρεται μάλιστα να υποστηρίζει ότι έχει και αυτός στοιχεία για την προσέγγιση του από τον κ. Χαϊκάλη και μάλιστα ότι ήταν έτοιμος να τον καταγγείλει στις αρχές.

O Γ. Αποστολόπουλος εξερχόμενος το γραφείο του εισαγγελέα
O Γ. Αποστολόπουλος εξερχόμενος το γραφείο του εισαγγελέα

Μιλώντας στους δημοσιογράφους μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης του πελάτη του, ο κ. Σαράκης τόνισε ότι ο Γ. Αποστολόπουλος δε ζήτησε προθεσμία και ότι αποσαφήνισε την πραγματικότητα στον εισαγγελέα.

“Δεν προκύπτει κανένα ποινικό αδίκημα”, δήλωσε και ούτε κάποιο “πολιτικό θέμα, όπως το παρουσιάζει ο κ. Χαϊκάλης”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

“Η πραγματικότητα είναι όπως την κατέθεσε ο Γ. Αποστολόπουλος, χωρίς μοντάζ”, τόνισε ο δικηγόρος κατηγορώντας τον βουλευτή των ΑΝΕΛ ότι “έχει διαπράξει πολιτικά ατοπήματα”.

Στη συνέχεια, τον κατηγόρησε επίσης ότι τα βίντεο που έχει στείλει είναι μονταρισμένα και του καταλόγισε “ποινικό και πολιτικό θέμα”.

Οι εξελίξεις μετά την κατάθεση του κ. Αποστολόπουλου θα είναι εξίσου καταιγιστικές, αφού, αύριο, Κυριακή ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος αναμένεται να προσέλθει ενώπιον του Εισαγγελέα Εφετών κ. Παναγιωτόπουλου, προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση, ενώ στη συνέχεια θα καταθέσει εκ νέου και ο Παύλος Χαϊκάλης.

Ο εισαγγελικός λειτουργός κρίνει ότι μετά την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου προκύπτουν σημεία για τα οποία θα ζητήσει περαιτέρω διευκρινίσεις από τους δυο πολιτικούς.

Leave a Reply