Και τώρα…. Τρέχουμε Γιάννη…

0

image

Κύκνειο άσμα για το Διογένη και όπως περιμέναμε άρχισε τους αφορισμους σε όλους τους” αλλους”.
Όταν αρνείσαι να δεχτείς ότι σιγά σιγά κλείνουν τα “μαγαζιά γωνία “και θα πρέπει να στηριχτείς στην πραγματική οικονομία είναι δύσκολη η προσγείωση στην πραγματικότητα.
Εκλεισε η νομαρχία,  κλείνουν τα αυτιά στο δήμο και οι παραγονταρες δε θέλουν ή δε μπορουν πια να πληρώνουν για το Θεαθηναι
Ετσι δυστυχώς απαιτείται πολυ περισσότερο τρέξιμο (αυτό που κάνουν αυτοί που δεν είναι εκλεκτοι).
Θα σε καλωσορίσαμε στη δίκη μας πραγματικότητα όμως όπως λέει και η παροιμία…. You can’t learn an old dog new tricks.
Το κακό με τους εκλεκτούς είναι ότι αυτοί που τους επιλέγουν τους αλλάζουν σαν τα πουκάμισα.
Πάντα θα υπάρχει αυτός που θα προσφέρει την “υπηρεσία” με το ανάλογο κόστος…Εκει παρότι είσαι πανέξυπνος απλά δεν ήθελες να δεχτείς τη νέα κατάσταση.
Και υπάρχουν και οι άλλοι… Αυτοί που στρώνουν τον κωλο τους στη δουλειά και είναι παντού προκειμένου να απευθυνθουν στην άλλη αγορά. Που το μεροκάματο σου, το βγάζει από τη δική της τσέπη.
Και ξέρεις ε; Δύσκολο αυτό το μεροκάματο να είναι τριψηφιο..
Πόσο μάλλον τετραψηφιο και πενταψηφιο. Γιατί η πραγματική αγορά έχει μάθει στη δοκιμασία…
Μας έδωσες και εικόνες από το μέλλον σας για τους πιο “διαβασμενους”. Άσε με μια φορά να σε συμβουλεψω εγώ… Εκεί που πας ήμουν και πίστεψε με δε θα κρατήσει πολύ.
Υ. Γ Λίγες οι φορες που συζητήσαμε όμως εγώ άκουγα με προσοχή τι έλεγες. Και τα περνούσα πάντα από κλισαρα αυτά που έλεγες. Κάποια λοιπόν θα μου μείνουν ως παράδειγμα προς μίμηση και κάποια προς αποφυγή… Και δεν ντρέπομαι να σου πω ότι έγινα σοφοτερος από εσένα.
Ελπίζω για σένα Γιάννη Λάμπρου λοιπόν τα σχέδια σου για το μέλλον να πετύχουν όμως σε συμβουλευω να ακολουθήσεις το ένστικτο σου…
Υ. Γ 2 Για την πολιτική καριέρα αν συνεχίσεις μπορώ να διαβεβαιώσω ότι το μυαλό σου λίγοι το έχουν. Όμως μόνο αυτό δε φτάνει. Το δρόμο τον ξέρεις…

Θυμιος Τσαρμπός

Leave a Reply