Και πλέον επίσημα iPhone x

0

Τα νέα iPhone 8 και 8 Plus παρουσίασε σήμερα η Apple Inc. σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο “Steve Jobs Theater” στα νέα κεντρικά γραφεία του τεχνολογικού κολοσσού.

Οι νέες συσκευές έρχονται με νέο σχέδιο αλουμινίου και γυαλιού σε τρία χρώματα, με την εταιρεία να σημειώνει ότι τα νέα iPhones είναι κατασκευασμένα με το πιο ανθεκτικό γυαλί που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε smartphone. Θα είναι διαθέσιμα με ασημί, γκρι και χρυσό τελείωμα. Οι συσκευές είναι ανθεκτικές στη σκόνη και το νερό.
Το iPhone 8 θα έχει 64GB και 256GB και θα ξεκινά από τα 699 δολ. Το iPhone 8 Plus θα έχει 64GB και 256GB και θα ξεκινά από τα 799 δολ.
Οι οθόνες είναι στις 4,7 και 5,5 ίντσες αντίστοιχα στο iPhone 8 και iPhone 8 Plus.
Οι νέες συσκευές έχουν νέο επεξεργαστή A11 Bionic με την Apple να υποστηρίζει ότι είναι ο πιο ισχυρός που έχει χρησιμοποιηθεί ποτέ σε ένα smartphone.

Το iPhone X
Παράλληλα, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα ετών από την κυκλοφορία του πρώτου iPhone, η εταιρεία παρουσίασε το iPhone X, “το μέλλον των smartphone”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.
Το σχέδιο είναι από γυαλί, με οθόνη 5,8 ιντσών και το τσιπ A11 Bionic, όπως στα iPhone 8 και iPhone 8 Plus. Η συσκευή φορτίζεται ασύρματα, ενώ προσφέρει έναν καινοτόμο τρόπο ξεκλειδώματος, πιστοποίησης και πληρωμών χρησιμοποιώντας αναγνώριση προσώπου.
Οι προπαραγγελίες για το iPhone X θα ξεκινήσουν την Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου σε περισσότερες από 55 χώρες και περιοχές και στα καταστήματα από τις 3 Νοεμβρίου.
Το iPhone X θα είναι διαθέσιμο σε ασημί και γκρι στα 64GB και 256GB με τιμή έναρξης τα 999 δολ.

Η Apple ανακοίνωσε επίσης ότι θα παρουσιάσει ένα νέο Series 3 Apple Watch στις 22 Σεπτεμβρίου. Το νέο ρολόι της Apple θα ξεκινά από τα 329 δολ. για το βασικό μοντέλο ή 399 δολ. για το μοντέλο με σύνδεση κινητής τηλεφωνίας. Η Apple θα ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες για το νέο ρολόι την Παρασκευή.
Η εταιρεία μείωσε ταυτόχρονα την τιμή του Apple Watch Series 2 στα 249 δολ.
Ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Tim Cook δήλωσε ότι οι πωλήσεις των Apple Watch έχουν αυξηθεί 50% από το περυσινό τρίμηνο και πλέον “είναι το νούμερο ένα ρολόι στον κόσμο”.

Leave a Reply