Και επίσημα… πράσινος! Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο Εσιέν!

0

essienn1_785_355

Παίκτης του Παναθηναϊκού είναι και επίσημα ο Μικαέλ Εσιέν! Ο Γκανέζος χαφ με τεράστια θητεία στα ευρωπαϊκά γήπεδα μετέβη λίγο μετά τις 22.00 στα γραφεία του Παναθηναϊκού, και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο. Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του Εσιέν είναι δύο χρόνων.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Μίκαελ Εσιέν. Ο Γκανέζος μέσος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας από τη νέα σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2017 και τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Παναθηναϊκού».

Στις πρώτες του δηλώσεις μετά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Μικαέλ Εσιέν είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσω τη νέα μου πορεία στον Παναθηναϊκό. Είμαι ένας απ’ αυτούς, μέλος του Παναθηναϊκού, θα δώσω εμπειρία και θα κάνω τα πάντα γι’ αυτόν.

Αποτελεί για μένα μια πρόκληση. Είμαι νικητής και ήρθα στην Ελλάδα για να κερδίσω κι άλλα τρόπαια και να κάνω ό,τι μπορώ για τη νέα μου ομάδα».

Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή. Όταν είδα τους οπαδούς, ήταν μεγάλη η χαρά μου, που ήρθαν για μένα στο αεροδρόμιο. Ήταν απίστευτο, θέλω να τους ευχαριστήσω κι εγώ θα κάνω το παν για να τους το ανταποδώσω».

Ο κ. Βόκολος ήρθε στο Μιλάνο, συζητήσαμε, μου έδειξε σεβασμό κάτι που εκτίμησα δεόντως και κάπως έτσι με έπεισε για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακόμα συγκεκριμένη γνώση της ομάδας, τους παίκτες κτλπ. Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί τους και φυσικά με οποιονδήποτε αποτελεί μέλος της ομάδας».

Απάντηση