(Ήταν) Το πάρτι της Αθήνας!

0

22694_930206123676765_3109987095017262419_n1427541963

Το χθεσινοβραδινό πάρτι του Εν Λευκώ 87.7 στο σταθμό τραίνων Πελοποννήσου, 1ον) μάζεψε χιλιάδες κόσμου και, 2ον), θύμισε κάτι από εκείνα τα παλιά πάρτι, του Κλικ και της Klik Records που είχαν χαρακτήρα και στυλ.
Location καταπληκτικό λοιπόν, ο σταθμός τραίνων Πελοποννήσου, εξαιρετική ιδέα τα εύσημα σε εκείνον που τη σκέφτηκε, ο χώρος θα αναδειχθεί ακόμα περισσότερο, τοword of mouth σε αυτές τις περιπτώσεις λειτουργεί πάρα πολύ. Ντυμένος όλος με τα χρώματα του Εν Λευκώ, δύο stages, ο κόσμος να κυκλοφορεί στις αίθουσες αλλά και στην πλατφόρμα, πολύ κόσμος θα έλεγα, σε κάποιες περιπτώσεις δεν μπορούσες να μπεις στα stages, στις δύο πιο μεγάλες αίθουσες, της αναμονής και των εμπορευμάτωναν θυμάμαι καλά τότε που λειτουργούσε ο σταθμός και παίρναμε τραίνο για Καλαμάτα.
Μουσικές έπαιζαν οι παραγωγοί του σταθμού, κορυφαίος όλων (προσωπικά γούστα είναι αυτά) ο Ντέιβιντ, το πήγαινε αλλού το πράγμα. Οι άλλοι έπαιζαν πιο εμπορικά, λογικό, πάρτι ήταν όχι άσκηση ύφους. Μπαρ πολλά, κίνηση διαρκής, το πάρτι που μίλαγε όλη η Αθήνα. Τα πιάνεις στον αέρα αν κυκλοφορείς στην πόλη, «σκάνε» SMS, πέφτουντηλέφωνα, το συζητούν στα στέκια. Το πάρτι του Εν Λευκώ ήταν το talk of the townτων ημερών. Και, όπως σας λέω στην αρχή, θύμισε κάτι από τα πάρτι της Klik Records(που επανέρχεται, πότε; την Ανάσταση! θα σας πούμε σχετικά, save the date) με τιςκαλές μουσικές και τον άπειρο κόσμο.

Μέχρι τις 4 έμεινα, ήταν ακόμα γεμάτο κι ερχόταν κόσμος. Πάρκαραν διαρκώς αυτοκίνητα. Περίμεναν να ξεπαρκάρουμε για να μπουν στη θέση μας.

etetradio

Leave a Reply