Ισχυρή «Φωνή» σε πανελλήνιους συνδικαλιστικούς συλλόγους υπαλλήλων του υπουργείου Παιδείας, με εκπροσώπους τους, οι Κορίνθιοι

0

Ειδικότερα, στις πρόσφατες εκλογές που διεξήχθησαν για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου στον Σύλλογο Υπαλλήλων Περιφερειακών Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας (ΣΥΠΥΥΠ), μετά την καταμέτρηση που έγινε στις 28-03-2022, εκλέχθηκε πρώτος σε ψήφους για πέμπτη συνεχόμενη φορά ο Κορίνθιος Αθανασιάδης Νώντας που εργάζεται στη Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, ενώ η Κορίνθια κ. Καραθανάση Ειρήνη, που εργάζεται και αυτή στην ίδια Διεύθυνση, ως ένα από τα τρία μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής του συλλόγου.
Αντίστοιχα στις εκλογές για την ανάδειξη των 39 εκπροσώπων απ’ όλη τη χώρα στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Παιδείας (ΠΟΣΥΠ), εκλέχθηκαν και πάλι ο κ. Αθανασιάδης Νώντας και ο κ. Βεγίρης Χρίστος που εργάζεται στη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, οι οποίοι παράλληλα συμμετέχουν και στο 11μελές ΔΣ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας.

Το διοικητικό προσωπικό των Υπηρεσιών του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, αποτελείται από περίπου 4.000 μόνιμους διοικητικούς υπάλληλους εκ των οποίων οι περίπου 2.500 είναι κατανεμημένοι στις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις Εκπαίδευσης, στις 58 Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και στις 58 Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας.

Leave a Reply