Ηράκλειο: “Τρομακτικά” τα τραύματα της εργαζόμενης που χτυπήθηκε από απορριμματοφόρο

0

APORRIMATOFORO_557_355

Στη διαδικασία αφύπνισης της 46χρονης Δήμητρας της οποίας το μεροκάματο μετατράπηκε σε μεγάλη περιπέτεια για την ίδια της τη ζωή, βρίσκονται οι γιατροί του Βενιζελειου Νοσοκομείου.

Η 46χρονη εργαζόμενη που αυτές τις ώρες δίνει τη μεγαλύτερη μάχη για ζωή της βρίσκεται σε καταστολή με τους γιατρούς σήμερα Τρίτη, να ξεκινούν σταδιακά τη διαδικασία αφύπνισης της ενώ η κατάστασή της παραμένει σταθερή. “Βρισκόμαστε στην 1η ημέρα όπου μειώνουμε την καταστολή” λέει χαρακτηριστικά ο κ. Κιούλπαλης, διευθυντής της ΜΕΘ.

Η 46χρονη Δήμητρα έχει ήδη υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τόσο στην κοιλιακή χώρα όσο και στο πόδι προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα τραύματα της.

Οι γιατροί όπως λέει ο Διευθυντής της ΜΕΘ, είναι επιφυλακτικοί ωστόσο κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να φροντίσουν όσο τον δυνατόν καλύτερα τα τραύματα της 46χρονης Δήμητρας τα οποία χαρακτηρίζονται ως “τρομακτικά” από τους γιατρούς που την παρακολουθούν.

Υπενθυμίζεται ότι η εργαζόμενη γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά ανήμερα του Αγίου Πνεύματος κατά την αποκομιδή των απορριμμάτων στην περιοχή του ΠΑΓΝΗ, όταν κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, το απορριμματοφόρο όχημα χτύπησε σε κοιλιά και πόδι την 46χρονη.

Πηγή: ekriti

Leave a Reply