Σήμερα «κληρώνει» για την Cyta Ηellas

0

Σήμερα λήγει η ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την απόκτηση της Cyta Hellas, με Vodafone και Wind να αποτελούν σύμφωνα με πληροφορίες τους δύο ενδιαφερόμενους.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, η διοίκηση της Αρχής Τηλεπικοινωνιών Κύπρου θα αποφασίσει ποιοι από τους ενδιαφερόμενους κατά το πρώτο στάδιο της διαδικασίας θα συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση και θα κληθούν να υποβάλλουνθα αποφασίσει ποιοι από τους ενδιαφερόμενους κατά το πρώτο στάδιο της διαδικασίας θα συμμετάσχουν στη δεύτερη φάση και θα κληθούν να υποβάλλουν δεσμευτικές προσφορές.

Πρόσφατα η Cyta γιόρτασε τα 10 χρόνια παρουσίας της στην ελληνική αγορά. Όπως έγινε γνωστό η εταιρία κατάφερε να κερδίσει την προτίμηση άνω των 300.000 συνδρομητών, ιδιωτών και επιχειρήσεων πανελλαδικά.

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια αυτών των ετών τα στοιχεία που έχουν ξεχωρίσει τη Cyta Ελλάδος είναι αρκετά. H εταιρεία έχει προσφέρει πρώτη στην ελληνική αγορά τη δυνατότητα συνδυασμού τετραπλών υπηρεσιών (4play), Σταθερής-Κινητής-Internet-Τηλεόρασης, κάτω από ένα ενιαίο εμπορικό σήμα, έχει εγκαταστήσει 5.500 χλμ. ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών νέας γενιάς, διαθέτει 26 καταστήματα και πάνω από 500 συνεργάτες σε όλη την Ελλάδα καθώς και δυναμικό τεχνικών εξυπηρέτησης, με μεγάλο ιδιόκτητο στόλο οχημάτων, σε όλες τις περιοχές δραστηριοποίησής της.

Να σημειωθεί ότι η μητρική έχει προχωρήσει από το 2007 που συστάθηκε η Cyta Ηellas, σε ενέσεις ρευστότητας 200 εκατ. ευρώ.

http://www.offsite.com.cy/articles/eidiseis/oikonomia/228471-simera-klironei-gia-tin-cyta-iellas?utm_source=Offsite+COMPLETE+List&utm_campaign=1d2a1e6bdb-Offsite_news_04_07_2017&utm_medium=email&utm_term=0_7f46fb39d4-1d2a1e6bdb-42448485

Leave a Reply