Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα

0

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις σε όλη τη χώρα

Βροχές και τοπικές καταιγίδες μόνο στο Ανατολικό Αιγαίο και τα δυτικά, όμως τα φαινόμενα πρώτα στο Αιγαίο και κατόπιν στα δυτικά σταδιακά θα σταματήσουν

Καλές καιρικές συνθήκες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες μόνο στο Ανατολικό Αιγαίο και τα δυτικά, περιμένουμε σήμερα Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014. Τα φαινόμενα πρώτα στο Αιγαίο και κατόπιν στα δυτικά σταδιακά θα σταματήσουν, ενώ στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 18 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 13 έως 19 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι αλλά γρήγορα θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 18 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι με γρήγορη εξασθένηση.

Leave a Reply