Ηλεία: Νεκρός 56χρονος που καταπλακώθηκε από δέντρο

0

ImageHandler (80)

Ο άτυχος άνδρας, πατέρας τεσσάρων παιδιών, καταπλακώθηκε από μια καρυδιά την ώρα που επιχειρούσε να την κόψει με αλυσοπρίονο

Οι αγροτικές εργασίες που εκτελούσε ένας 56χρονος σε αγρόκτημα συγγενικού του προσώπου στην Πέρσαινα Αρχαίας Ολυμπίας και μια στιγμή απροσεξίας στάθηκαν μοιραίες για τον ίδιο. Ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από μια καρυδιά την ώρα που επιχειρούσε να την κόψει με αλυσοπρίονο το πρωί του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, ο 56χρονος που μόλις τρεις ημέρες πριν είχε γιορτάσει τα γενέθλιά του, πατέρας τεσσάρων παιδιών, βρισκόταν στο αγρόκτημά συγγενή του. Από την προηγούμενη ημέρα είχε ξεκινήσει εργασίες κοπής δέντρων καρυδιάς, παρουσία της συζύγου του και συγγενικού του προσώπου.

Την Παρασκευή είχε καταφέρει να κόψει οκτώ καρυδιές χωρίς να συμβεί το παραμικρό απρόοπτο. Έχοντας εξοικειωθεί με τη διαδικασία, ο 56χρονος, συνέχισε τις ίδιες εργασίες το πρωί του Σαββάτου. Έκοβε τη δεύτερη καρυδιά για εκείνη την ημέρα, όταν συνέβη το κακό. Πιθανότατα κάποιος λάθος υπολογισμός ως προς την πορεία που θα λάμβανε το δέντρο μετά την κοπή του και αυτό έπεσε προς την πλευρά που βρισκόταν ο 56χρονος, με αποτέλεσμα να τον καταπλακώσει στο στήθος.

Σοκαρισμένη η σύζυγος και ο συγγενής του προσπάθησαν να τον βοηθήσουν και να τον απεγκλωβίσουν, ενώ καλούσαν παράλληλα για βοήθεια στο χωριό. Δεν μπορούσαν όμως να καταφέρουν κάτι αφού το μοιραίο είχε ήδη συμβεί. Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αρχ. Ολυμπίας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν το θάνατό του.

Το περιστατικό αυτό βύθισε στο πένθος την μικρή κοινωνία της Πέρσαινας, όπου ο 56χρονος ήταν αγαπητός και ζούσε με την οικογένειά του.

Πηγή: ilialive.gr

Leave a Reply