Ιδιοκτήτρια οίκου ανοχής μηνύει ΤΟΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ μετά από χτύπημα κεραυνού!

0

image

Η Diamond D, ιδιοκτήτρια πορνείου άρχισε την κατασκευή της επέκτασης του κτηρίου της λόγω συνεχούς αυξήσεως της πελατείας της .
Σε απάντηση, θορυβημένη η γειτονική τοπική Εκκλησία των Βαπτιστών ξεκίνησε μια εκστρατεία για να εμποδίσει την επιχείρηση από την επέκταση – με προγραμματισμένες πρωινές, απογευματινές  και βραδυνές λειτουργίες και προσευχές στην εκκλησία τους.
Οι εργασίες για το πορτέλλο της Jill Diamond προχωρούσαν και επρόκειτο σε μερικές μέρες να επαναλειτουργήσει η επιχείρηση έρωτος, όταν σε μια καταιγίδα χτύπησε κεραυνός  το πορνείο και το έκαψε εντελώς !!!!
Μετά το εντυπωσιακό αυτό γεγονός και με το πορτέλλο καμμένο, οι πιστοί της Εκκλησίας των Βαπτιστών άρχισαν να διακηρύσσουν ότι όλα συνέβησαν λόγω της ασέβειας της ερωτικής επιχείρησης και λόγω της δύναμης των προσευχών οι οποίες εισακούστηκαν από τον `Υψιστο που έστειλε τον κεραυνό του για να δικαιώσει την Εκκλησία.
          
Αλλά η κυρία Jill Diamond δεν μπορούσε να το καταπιεί έτσι εύκολα και,αντιδρώντας, μήνυσε την εκκλησία, τον ιεροκήρυκα και  όλο το εκκλησίασμα,  με το σκεπτικό ότι η εκκλησία “ήταν τελικά υπεύθυνη για την πυρκαγιά και την κατάρρευση του κτηρίου της, είτε “λόγω άμεσης ή έμμεσης θείας επέμβασης”!!!!
                   
Η υπόθεση ανατέθηκε στον δικαστή Στάμπατζ, έναν δύστροπο παλαιών αρχών επαρχιακό δικαστή, ο οποίος σχολίασε ως εξής την καταγγελία της ενάγουσας και τις απαντήσεις των εναγομένων οι οποίοι βέβαια αρνήθηκαν την ευστάθεια των ισχυρισμών της κυρίας Ντάϊμοντ: “Δεν ξέρω πώς στο διάολο θα χειριστώ αυτή την υπόθεση, αλλά φαίνεται από τη δικογραφία  που ως τώρα έχουμε ότι υπάρχει μία ιδιοκτήτρια πορτέλλου η οποία πιστεύει σθεναρά στη δύναμη της προσευχής και από την άλλη ένα εκκλησίασμα που ισχυρίζεται ότι όλα τα καταγγελόμενα είναι μαλακίες!”

Leave a Reply