Η ώρα των Νεοδημοκρατών (του Χ. Δημητρόπουλου)

0

τζιτζιΤην Κυριακη είναι η ώρα των Νεοδημοκρατών. Είναι η ώρα της βάσης. Είναι η ώρα να ακουστεί η φωνή σας και στην Κορινθία.

Κόμμα που δεν ακούει τους ανθρώπους του δεν έχει μέλλον. Κόμμα που ξεχνά την ιστορία του δεν μακροημερεύει.

Η Νέα Δημοκρατία δεν μπορεί να ξαναγίνει μεγάλη, αν δεν συγκρουστεί με τα κλειστά συστήματα, τις βαρωνίες, τους μηχανισμούς, με τους βολεμένους στο χθες.

Η αλλαγή που δεν θέλουν έρχεται την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου. Η Νέα Δημοκρατία θα ξαναγίνει μεγάλη. Για να σταματήσει την καταστροφική πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Το δικό μας σπίτι, ξανανοίγει τις πόρτες του στην κοινωνία και στεγάζει τις ελπίδες της δημιουργικής Ελλάδας. Αυτή είναι η σύγχρονη Κεντροδεξιά. Οι αρχές μας και οι αξίες μας που τώρα ήρθε ο καιρός να γίνουν πράξη.

Η Νέα Δημοκρατία θα είναι δίπλα σε αυτούς που έπεσαν και τώρα θα τους βοηθήσουμε να ξανασηκωθούν, γιατί αυτό έκανε πάντα η παράταξή μας. Σε αυτούς που αποκλείστηκαν και τώρα θα τους ξανακούσουμε, γιατί ο κόσμος είναι η δύναμή μας. Σε αυτούς που έμειναν πίσω και τώρα θα βγουν μπροστά. Στους πολλούς, τους δημιουργικούς, τους τολμηρούς. Γιατί αυτοί είναι η Νέα Δημοκρατία.

Μόνο με τις μεγάλες κοινωνικές συμμαχίες θα ξανακάνουμε την παράταξη μας, μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη που θα απευθύνεται σε όλους. Όχι σε υποσύνολα.

Μόνο αν δουλέψουμε έξω από τους αυτοματισμούς του χθες. Μόνο αν η κοινωνία καταλάβει ότι… καταλάβαμε και δεν επιμένουμε σε μια πραγματικότητα που δεν αντιστοιχεί σε όσα ζει η κοινωνία.

Μόνο αν η νέα Νέα Δημοκρατία δεν κουνάει το δάχτυλο στους πολίτες, δεν τους διχάζει, δεν κοιτάει την μία κοινωνική ομάδα να συγκρούεται με την άλλη, αρκετά με τις διαιρέσεις και τις αφαιρέσεις.

Ήρθε η ώρα να προσθέσουμε δυνάμεις, να πιστέψουμε στους Έλληνες και να πολλαπλασιάσουμε τη δύναμή τους, μόνο έτσι θα τα καταφέρουμε. (@tzitzikostas)

Leave a Reply