Η τεχνολογία και τα social δεν κρύβουν την προσφορά…

0


Παρακολουθώντας τις προεκλογικές καμπάνιες των υποψηφίων Βουλευτών, ειδικά της επαρχίας, βλέπει κανείς πολλά και ενδιαφέροντα. Καινούρια μέσα (tik tok), καινούριες τεχνολογίες (βιντεγραφήσεις με drone) και πολλά προεκλογικά μηνύματα. Βλέπει όμως πολύ λίγα πεπραγμένα σε τοπικό επίπεδο. Σαν να προσπαθούν όλοι να εμφανιστούν ως πρόσωπα «πρώτης γραμμής», ΄κάποιοι δίπλα σε υπουργούς, κάποιοι ότι «ψιθυρίζουν» στο αυτί του πρωθυπουργού, του προέδρου ή του γραμματέα…

Ευτυχώς στο νομό μας, τα φαινόμενα αυτά είναι περιορισμένα και προέρχονται κυρίως από μη εκλεγμένα πρόσωπα.

Ευτυχώς για το νομό μας κάποιοι εκλεγμένοι βουλευτές επιτελούν ακόμη τοπικό έργο. Συγκεκριμένα οι βουλευτές Χρ. Δήμας, Νικ. Ταγαράς και ιδιαίτερα ο Κ. Κόλλιας, ο οποίος είναι γέννημα θρέμμα από αγροτική οικογένεια και καταλαβαίνει όσο λίγοι το πρόβλημα της ξηρασίας στην περιοχή, έδωσαν μάχη και πέτυχαν την προκήρυξή μελέτης αρδευτικών έργων ύψους 5,5 εκ ευρώ, ώστε να ολοκληρωθεί όσο το δυνατό γρηγορότερα το έργο του Ασωπού.

Ευχής έργο είναι οι ψηφοφόροι να επιβραβεύσουν το πραγματικό τοπικό έργο των ανθρώπων που τους εκπροσωπούν και όχι μια ωραιοποιημένη εικόνα νέων τεχνολογιών και υπερφίαλων μηνυμάτων.

Leave a Reply