Η Ριάνα απαντά για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Ντι Κάπριο

0

rihanna-altuzarra-1

Τους τελευταίους μήνες όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η Ριάνα και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο είναι ζευγάρι. Κάποιες κοινές εμφανίσεις και το πάρτι που λένε ότι διοργάνωσε για τα γενέθλια της τραγουδίστριας ο ηθοποιός είναι κάποια από τα στοιχεία που έχουν στα χέρια τους τα ξένα tabloid για να μιλούν για δεσμό. Κανείς όμως από τους δύο σταρ δεν είχε ερωτηθεί μέχρι στιγμής ευθέως από τους δημοσιογράφους για τη σχέση τους.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό “Hello!”, η 27χρονη σταρ ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο: “Πώς σου φαίνεται το Ριάνα ΝτιΚάπριο;”

“Μου φαίνεται ότι πρέπει να μείνεις μακριά από τα μπλογκ γιατι σου ζαλίζουν το μυαλό”, απάντησε η Ριάνα τονίζοντας ταυτόχρονα ότι το πρόγραμμά της είναι τόσο τρελό αυτό τον καιρό που δεν έχει καιρό για ρομάντζο.

“Είμαι τόσο απασχολήμενη αυτό τον καιρό που πολύ απλά δεν έχω χρόνο να προσφέρω σε έναν άντρα, οπότε δεν θα ήταν καθόλου δίκαιο να σύρω κάποιον μέσα σε αυτό τον χαμό. Αν όμως το έκανα, θα έπρεπε να ήταν αρκετά άντρας για να ζήσει με το πρόγραμμά μου χωρίς να τρομάξει”.

Leave a Reply