Το θέμα της επαναλειτουργίας της δημοτικής αγοράς στο κέντρου της Κορινθου που αποτελεί πληγή για την πόλη από την εγκατάλειψη  έφερε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Καρασαββας.

Η ανακοίνωση του κυρίου Καρασάββα.
Τα θέματα που απασχολούν τους συμπολίτες μας, έχουν σημαντική βαρύτητα, ιδιαίτερα για όσους είμαστε εκλεγμένοι στο Δημοτικό Συμβούλιο και αυτό δεν θα πρέπει να το αμελεί κανείς, εντός και εκτός της αίθουσας.

Με κάθε ευκαιρία που μου δίνεται και με όσα ..μέσα διαθέτω, εντός των αρμοδιοτήτων μου, προσπαθώ να αναδείξω εκείνα τα ζητήματα που απασχολούν την καθημερινότητα των συμπολιτών μου, με μοναδικό και πρωταρχικό στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, σε χωριά και συνοικίες.

Όπως και σε προηγούμενα συμβούλια, όπου ανέδειξα το ζήτημα της διαχείρισης των αποριμμάτων, την δημιουργία και συντήρηση αθλητικών υποδομών, την χρηματοδότηση έργων αναπτυξιακού χαρακτήρα με στόχο την δημιουργία θέσεων εργασιας κ.α, έτσι και στο τελευταίο που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29/11 έφερα σε προ ημερησίας συζήτηση την αναγκαιότητα επαναλειτουργίας της Δημοτικής Αγοράς στο κέντρο της πόλης και θεματα γενικότερης βελτίωσης της εικόνας των δημοτικών κτιρίων.

Συγκεκριμένα τόνισα ότι προτεραιότητα της δημοτικής αρχής θα πρέπει να είναι η άμεση επαναλειτουργία και κτιριακή συντήρηση της Δημοτικής Αγοράς (Κύπρου & Περιάνδρου), που θα δώσει ζωή στο πεζοδρομημένο κέντρο της πόλης μας, θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας, ξαναζωντανεύοντας έναν ιστορικό εμπορικό ιστό που υπήρχε απο το 1928 και παρουσιάζει εμφανή σημάδια ερημοποίησης.