Η πολιτική αλλαγή με την σφραγίδα της Νεολαίας… Γράφει ο Δημήτρης Κακαζάνης

0

Πρέπει με τις εκλογές της 26ης Μαϊου να περάσει το μήνυμα της αλλαγής. Μιας αλλαγής με άρωμα ανανέωσης όσο σε δημοτικό επίπεδο και Ευρωβουλευτικο επίπεδο.
Σε Δημοτικό επίπεδο η νεολαία να στηρίξει της αναβάθμιση της Πόλης,όχι στην μιζέρια-ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ,όχι στην υποβάθμιση-ΝΑΙ στην ΑΝΆΠΤΥΞΗ.Στην περίπτωση του Δήμου Περάματος,η νεολαία πρέπει να μην επιτρέψει άλλο την υποβάθμιση της Πόλης.Πρεπει να φανεί αντάξια για τις ιδέες της και να δώσει το τελικό μήνυμα της μετάβασης από την εποχή της κοινωνικής απαξίωσης και της αδιαφορίας σε μια εποχή όπου ο Δήμος θα νοιάζετε και θα στηρίζει τον Πολίτη,θα αγκαλιάζει και θα δέχετε τις ιδέες της νεολαίας και να πάει η ευρύτερη περιοχή του Περάματος εκεί που της αξίζει.
Στην περίπτωση της Ευρωβουλής,ώρα είναι να στηρίξουμε ανθρώπους που νοιάζονται για την αναβάθμιση της εικόνας της χώρας μας εντός αλλά και εκτός της χώρας μας.
Τέλος θα πρέπει να σκεφτούμε ότι η πολιτική και η κοινωνία συνδυάζονται.Με φρέσκιες ιδέες και προτάσεις υπάρχει ανάπτυξη,με αδιαφορία και απραξία υπάρχει υποβάθμιση και εμείς οι νέοι που αγαπάμε την Πόλη μας,την χώρα μας και την Ευρώπη δεν θέλουμε υποβάθμιση….
ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ !!!!!

Τομεάρχης για θέματα Νεολαίας Δημοτικού συνδυασμού Πέραμα όλοι μαζί Δημήτρης Κακαζάνης

Απάντηση