Η πιο “άσχημη” γυναίκα στον κόσμο – Μάχεται κατά του bullying

0

ugl_670_355

Η Lizzie Velasquez είναι μία 26χρονη γυναίκα η οποία σίγουρα διαφέρει σημαντικά από όλες τις υπόλοιπες. Γεννήθηκε με το σπάνιο σύνδρομο Marfan, το οποίο της δημιουργεί διάφορα προβλήματα όπως τύφλωση αλλά κυρίως ανικανότητα να πάρει βάρος με αποτέλεσμα να δείχνει εξαιρετικά αδύνατη.

Όταν γεννήθηκε οι γιατροί είπαν στους γονείς της ότι δεν πρόκειται ούτε να περπατήσει, ούτε να μιλήσει και γενικότερα δεν θα μπορέσει ποτέ να είναι ανεξάρτητη ακόμη και για τα πιο απλά πράγματα. Η ίδια σήμερα, σε αντίθεση με όσα είχαν πεί οι γιατροί, είναι πτυχιούχος στην Επικοινωνία, συγγραφέας τριών βιβλίων αλλά και κύρια ομιλήτρια σε εκστρατείες κατά του bullying.

Η Lizzie, η οποία έχει δεχτεί τον ρατσισμό από μικρή ηλικία, και ειδικότερα στο σχολείο, σήμερα δίνει δύναμη και κουράγιο με τις ομιλίες της, οι οποίες μόνο μελοδραματικές δεν είναι, καθώς έχει ιδιαιτέρως αναπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ δείχνοντας το μεγαλείο της ψυχής και του χαρακτήρα της.

Στα 17 της χρόνια ανακάλυψε τυχαία ένα πολύ σκληρό βίντεο στo YouTube,το οποίο αναφερόταν σε εκείνη και την παρουσίαζε ως την ασχημότερη γυναίκα στον κόσμο. Κάπως έτσι αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να γίνει ακτιβίστρια κατά του bullying. Έχει δικό της κανάλι στο YouTube το οποίο έχει ήδη 300,000 συνδρομητές, ενώ έχει ετοιμάσει ένα ντοκυμαντέρ, το οποίο όπως λέει η ίδια, δεν είναι η ιστορία μόνο για τη δική της ζωή αλλά για τον καθένα.

ΠΗΓΗ : DailyMail

Leave a Reply