Η Οργανωτική επιτροπή σχολικών αγώνων κατηγορεί τον ΠΑΣ Κόρινθος γιατί σώνει και καλά πρέπει να της διαθέσει το γηπεδο

0

image

Είδαμε την παρακάτω Ανακοίνωση της ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (ΟΕΣΑ)

Η ΟΕΣΑ Κορινθίας, στα πλαίσια του Πανελληνίου Σχολικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Γενικών Λυκείων και ΕΠΑΛ σχ. Έτους 2015-16, με το υπ΄αριθμ. αίτημά της 81/8-1-2016, ζήτησε από την «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ» την παραχώρηση του γηπέδου του «Συνοικισμού» για τη διεξαγωγή κάποιων αγώνων.

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ», με το υπ΄αριθμ. 62/15-1-2016 έγγραφο, για πρώτη φορά !!!!!! ,δε μας διέθεσε το γήπεδο του «Συνοικισμού», με τη δικαιολογία ότι «υπάρχει εκτεταμένη φθορά στον πλαστικό τάπητα», αόριστα και χωρίς επίσημη γνωμάτευση. Αυτό είναι αντιδεοντολογικό και αντίθετο με το πνεύμα του αθλητισμού που πρέπει να διδάσκει κάθε αθλητικός σύλλογος. Πρέπει όλοι οι παράγοντες να κατανοήσουν την αναγκαιότητα της συμμετοχής των μαθητών-μαθητριών στους σχολικούς αγώνες, διότι πέρα από το «ευ αγωνίζεσθε», υπάρχει έννομο συμφέρον των μαθητών –τριών, καθώς στους Πανελλήνιους Σχολικούς Αγώνες μοριοδοτούνται για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Η μη παραχώρηση του γηπέδου του Συνοικισμού, που είχε εύκολη πρόσβαση από τα περισσότερα σχολεία του νομού μας, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην ομαλή διεξαγωγή των προγραμματισμένων αγώνων μετά από σχετική προκήρυξη του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και έχει ως συνέπεια να αναγκαστούν οι μαθητές των Λυκείων να μετακινηθούν με μεγάλη δυσκολία και επικινδυνότητα στα περιφερειακά γήπεδα που μας παραχώρησε ο Δήμος Κορινθίων, με σχετική άδεια του ΚΕΠΑΠ.. Οι μετακινήσεις αυτές προκαλούν αναστάτωση στις σχολικές μονάδες και επιβαρύνουν οικονομικά τους μαθητές-τριες και τις οικογένειές τους!!!!!!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΕΣΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Σχόλιο ekorinthos
Θα απαντήσουμε όπως δε μπορεί να απαντήσει η ομάδα. Το γνωρίζετε εκεί στην ΟΕΣΑ ότι η ομάδα μόνη της αναλαμβάνει το κόστος των εγκαταστάσεων αφού είναι το μονο γήπεδο για το οποίο δε διαθέτει ούτε ενα ευρω ο Δήμος. Και στο κάτω κάτω δεν οφείλει να το δώσει το γήπεδο γιατί είναι περιουσιακό στοιχείο ΙΔΙΩΤΙΚΌ και δεν ανήκει στο γήπεδο. Όσο για το κόστος το γήπεδο του συνοικισμού είναι απο τα πλέον απομακρυσμένα και δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι αυτά είναι κόλπα που προέρχονται απο άλλα συμφέροντα πουν των μαθητών Γιατί έχει ενδιαφέρον ποια μέσα έγιναν αποδεκτές των παραπόνων αλλά και το ποιοι βρίσκονται στις επιτροπές. Αυτά για τα περι θαυμαστικων και της δεοντολογίας γιατι έχουμε μάτια και βλέπουμε.

Απάντηση