Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κάνει συλλαλητήριο υπέρ της κάνναβης

0

adonis-g-kan-708

Θέμα προέκυψε στη Βουλή μετά το δημοσίευμα του iefimerida.gr για το συλλαλητήριο υπέρ της ινδικής κάνναβης το οποίο στηρίζει η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος κατέθεσε το δημοσίευμα του iefimerida στα πρακτικά της Βουλής δήλωσε χαρακτηριστικά «Μαθαίνω πως η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει συλλαλητήριο υπέρ της ινδικής κάνναβης στο Σύνταγμα. Νομίζω ότι ο κ. Βαρουφάκης κάνει πολύ παρέα με την Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ».

Σημειωτέον, ότι έχει σταλεί και ψήφισμα με αποδέκτη τον υπουργό Οικονομικών στο οποίο τονίζεται ότι εάν το κράτος νομιμοποιήσει την κάνναβη θα έχει σημαντικά έσοδα από τη φορολογία.

Μάλιστα στο ψήφισμα αναφέρεται «Αν υπολογίσουμε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν 800.000 μόνιμοι και περιστασιακοί χρήστες. Αν υπολογίσουμε ότι σε έναν μέσο όρο ο κάθε χρήστης θα κάνει ένα τσιγάρο την ημέρα. Το κόστος αυτού θα είναι περίπου στα 5 euro. Αν τώρα πολλαπλασιάσουμε τους 800.000 επί 5 euro την ημέρα μας κάνει το αστρονομικό ποσόν των 4,000,000 euro την ημέρα δηλαδή 1,460,000,000 euro τον χρόνο».

Πηγή: Αδωνις: Η νεολαία ΣΥΡΙΖΑ κάνει συλλαλητήριο υπέρ της κάνναβης – Νομίζω ότι ο κ. Βαρουφάκης κάνει πολύ παρέα μαζί τους | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/203200/adonis-i-neolaia-syriza-kanei-syllalitirio-yper-tis-kannavis-nomizo-oti-o-k-varoyfakis#ixzz3YZz9oBcg

Απάντηση