Η νέα πλειοψηφία έκανε την εμφάνισή της

0

Την επόμενη κιόλας των εκλογών είχε ξεκινήσει μια παραφιλολογία ποιος θα συνεργαστεί με ποιον, ποιος σκάβει το λάκο ποίου και άλλα αφηγήματα με και χωρίς δράκο.

Τελικά χρειάστηκε μόλις ένα δημοτικό συμβούλιο για να διαψευστούν τα σενάρια αλλά και να δούμε ποιες θα είναι οι συμμαχίες.

Με την παράταξη Καλλίρη δια του εκπροσώπου της Χρήστου Κορδώση να ανακοινώνει την έλλειψη διάθεσης για συνεργασία και να αποχωρεί, όμως με τη μη παρουσιά του συνδιασμού (τυχαίο) να είναι εύκολο να περάσει η συνεργασία των άλλων παρατάξεων.

Μια πολιτική απόφαση που θα δείξει τι θα φέρει στη συνέχεια της τετραετίας…

Έτσι πάει και επισήμως άκλαυτο το αφήγημα του Καλλίρη που ήταν λαγός του Νανόπουλου και μετά τις εκλογές θα τα βρουν. Για όσους ξέρουν πρόσωπα και πράγματα μόνο γέλια προκαλεί αυτό το σενάριο.

Το δεύτερο αφήγημα ήταν το “Ο Νανόπουλος τα έχει βρει με τον Αλέκο”. Αυτό είχε ξεκινήσει 3 μήνες πριν τις εκλογές, σταμάτησε μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής των εκλογών και ξαναφούντωσε πριν την ανάληψη καθηκόντων.

Καμπανάκι δεν είχε. Απλά στο συμβούλιο ούτε ένας της παράταξης Πνευματικού δε μπήκε στα νομικά πρόσωπα και ήταν επανάληψή του έργου που βλέπαμε πριν τις εκλογές ο Αλέκος να καταγγέλλει τη νέα πλειοψηφία.

Ναι η νέα πλειοψηφία ήταν παρούσα όμως σε αυτή συμμετείχαν οι παρατάξεις Νανόπουλου Σταυρέλη , Πιέτρη, Γκεζερλή ακομα ακόμα και Ασημακόπουλου.

Σαν μια ορχήστρα κλασσικής μουσικής καλοδουλεμένη έγινε φανερό ότι η συνεργασία δεν εξαντλείται μόνο στα συμβούλια αλλά και σε συνεννοήσεις εκτός αυτών.

Εύκολα περνούσαν οι προτάσεις των άλλων παρατάξεων που εντελώς τυχαία απλά ανακοίνωνε ο Νίκος Σταυρέλης αφήνοντας τον Πνευματικό να ζητά εξηγήσεις από Γκεζερλή και Πιέτρη για αυτό που θα ακολουθούσε. Λες και δεν ήξερε και ο ίδιος ότι οι 2 τελευταίοι είναι μέλη της δημοτικής αρχής.

Μπετόν αρμέ ήταν η φράση που χρησιμοποίησε δημοτικός σύμβουλος για τους νέους συσχετισμούς και ελπίζουμε αυτό να αποτελέσει τα γερά θεμέλια για την ανοικοδόμηση του Δήμου Κορινθίων.

Θ.Τ

Απάντηση