Η νέα απάτη στο Ίντερνετ. Προσοχή να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί!

0

Το παρακάτω μήνυμα έχει έρθει σε πολλούς χρήστες.

Προσοχή. Αγνοειστε το αφού όλο είναι μια απάτη για να σας πάρουν χρήματα…

Χαίρετε! Όπως μπορείς να δεις, αυτό το email ήλθε από τον λογαριασμό σου. Αυτά είναι άσχημα νέα για σένα, αλλά μην ανησυχείς. Θα σου εξηγήσω.
Έχω πρόσβαση στη συσκευή σου και παρακολουθώ ήδη τη δραστηριότητά σου εδώ και μήνες.
Πώς συνέβη αυτό; Επισκέφτηκες έναν ιστότοπο που έχει παραβιαστεί, και η συσκευή σου μολύνθηκε από το δικό μου κακόβουλο λογισμικό.

Είναι ένα εξαιρετικά πολύπλοκο λογισμικό, λειτουργεί σαν Δούρειος ίππος και επειδή είναι ιδιωτικό – κανένα πρόγραμμα προστασίας από υιούς δεν μπορεί να το εντοπίσει. Βασικά η συσκευή σας παραβιάστηκε από εκείνη τη στιγμή.
Έχει ένα πρόγραμμα που καταγράφει τα πλήκτρα που πατάς, μπορεί να ελέγξει την κάμερα και μικρόφωνο, να μεταφέρει αρχεία και να παρέχει πρόσβαση στο τοπικό σου δίκτυο.
Μου πήρε λίγο χρόνο για να αποκτήσω πρόσβαση στις πληροφορίες από τη συσκευή, αλλά τώρα έχω όλες τις επαφές και τα κείμενά σου.

Για να είμαι ειλικρινής, αρχικά δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό… Το έκανα μόνο για πλάκα. Αλλά μετά αρρώστησα λόγω COVID και έχασα τη δουλειά μου.
Έτσι, μου ήρθε μια ιδέα για να εκμεταλλευτώ αυτήν τη συγκυρία και να βγάλω χρήματα από εσάς.

……..
Προσοχή, δεν αστειεύομαι. Μπορώ να το στείλω μέσω email, κειμένου ή ακόμη και μέσω κοινωνικών μέσων δικτύωσης.

Πρέπει να στείλετε 0,05 Bitcoin (περίπου 1200 EUR) στο πορτοφόλι BTC μου 1EFbbZ6eJ35t5MwZGkQqDPXpbv4SWbQwZB.
Εάν δεν ξέρετε πώς να χρησιμοποιήσετε το bitcoin, αναζητήστε στο google “αγορά bitcoin”
Θα διαγράψω το βίντεο μόλις λάβω τα χρήματα. Θα διαγράψω επίσης το κακόβουλο λογισμικό από τις συσκευές σας και όλες τις πληροφορίες που έχω. Ποτέ δεν θα ακούσετε από μένα και πάλι.

Ας θέσουμε λοιπόν μια προθεσμία γι’ αυτήν τη συμφωνία. Έχετε 2 ημέρες. Θα δω πότε θα ανοίξετε αυτό το email. Το ποσό δεν είναι διαπραγματεύσιμο.
P.S. Μην προσπαθήσεις να το αναφέρεις. Χρησιμοποιώ TOR και bitcoin τα οποία δεν μπορούν να εντοπιστούν. Αν κάνεις κάτι ηλίθιο, θα το διανείμω.

Παρακαλώ μην μου ή τον εαυτό σας κατηγορήσει γι ‘αυτό. Δεν θα γνωρίζεις ότι η κάμερα καταγράφει.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για μια καλοστημένη απάτη για να εκμεταλλευτούν όσους την πατήσουν.

Leave a Reply