«Η μάνα πρέπει να φεύγει πρώτα»

0

111354

Τα γενέθλια της είχε χτες η Βέφα Αλεξιάδου και σήμερα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη λίγο καιρό μετά την απώλεια και της δεύτερης κόρης της.

Φανερά αδυνατισμένη και προσπαθώντας να κρύψει τη θλίψη της, η Bέφα Αλεξιάδου στην κάμερα της εκπομπής «Μια» είπε όσα δεν είχε πει μέχρι σήμερα.

«Καλό είναι να φεύγει πρώτα η μάνα και μετά τα παιδιά αλλά δεν έχει σειρά», λέει και συμπληρώνει πως «ο πόνος της μάνας δεν φεύγει ποτέ» είναι τα λόγια της που συγκλονίζουν.

«Οι κόρες μου θα ήταν ζωντανές αν πρόσεχαν την υγεία τους», αποκάλυψε στην συνέχεια για τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισαν οι δύο αδερφές. «Ήταν στεναχωρημένη η Αλεξία με την ασθένεια της αδερφής της και χειροτέρεψε η κατάσταση της», συμπλήρωσε.

Το μόνο που την ενδιαφέρει πλέον είναι να είναι δυνατή για να στηρίξει τις εγγονές της και τους γαμπρούς της που την έχουν ανάγκη. «Πρέπει να είμαι δυνατή και χαμογελαστή στα εγγόνια μου. Να κάνω τον καραγκιόζη για να τους δίνω δύναμη» .

«Έχω δύναμη μέσα μου. Την αντλώ από την πίστη μου στο Θεό» συνέχισε η Βέφα Αλεξιάδου, τονίζοντας πως προσεύχεται συνεχώς για τις κόρες της Αλεξία και Άντζι.

Leave a Reply