Η λίστα του Περέιρα

0

thumb

Ο Βίτορ Περέιρα είναι έτοιμος μετά την κατάκτηση του νταμπλ να οδηγήσει τον Ολυμπιακό και την επόμενη σεζόν, καθώς από προχθές αυτό που προέκυπτε ήταν ότι αύξησε σημαντικά τις πιθανότητές του να συνεχίσει στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.

 

Ο Πορτογάλος τεχνικός έφυγε για την πατρίδα του και θα ενημερώσει για τις τελικές εισηγήσεις του. Διότι, κάποιες είναι γνωστές. Ο ίδιος δείχνει να έχει προετοιμαστεί, καθώς δεν είναι καθόλου τυχαία τα ταξίδια που έκανε σε Λονδίνο και Γλασκώβη, παρά το γεγονός πως επίσημα προέκυπτε ότι ήταν για προσωπικούς λόγους. Και ήδη υπάρχουν ονόματα που έχουν βγει στην επιφάνεια γι’ αυτούς που κοιτάει ο Περέιρα και θέλει στον Ολυμπιακό. Πρώτος στη λίστα ο Νέτο της Ζενίτ. Ο συμπατριώτης του δεν γινόταν να αποκτηθεί τον Γενάρη, αλλά φαίνεται ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες το καλοκαίρι. Κατά μία πηγή μάλιστα υπάρχουν ήδη επαφές και συζητήσεις και με τη Ζενίτ (η οποία είναι ανοιχτή στο να τον πουλήσει) και με τον παίκτη (φαίνεται να είναι θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα).

 

Και δεν είναι μόνο ο Νέτο. Για τα εξτρέμ υπάρχουν τα ονόματα των Αλεξ (της Γκιμαράες) και Ζοάο Πέδρο (της Κάλιαρι που υποβιβάστηκε). Αμφότεροι είναι παίκτες που έχει άποψη ο Περέιρα και δεδομένα τους παρακολουθεί. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί γι’ αυτούς. Υπάρχουν στη λίστα και εξετάζονται. Οπως επίσης και οι Ατσού, Βούτσκιτς, Γκουιντέτι. Παίκτες που έχουν προκύψει από τα ταξίδια του ίδιου του Περέιρα σε Λονδίνο (με Τσέλσι και Μουρίνιο για παίκτες) και Γλασκώβη (για να δει τον Βούτσκιτς στους Ρέιντζερς) που ίσως και να μίλησε με τον Σουηδό φορ που αγωνίζεται στη Σέλτικ…

Απάντηση