Η Κόρινθος και η δικαιοσύνη επέλεξαν μακαρωνίτη…

0

image

Η Κόρινθος φίλε -φίλη επέλεξε σε ποσοστό 50% +- λίγες ψήφους τους μακαρωνιτηδες, το να μη μπορεί να πίνει νερό από τη βρύση, τους δημοτικούς εργολάβους, βιβλιοπώλες, καφετζούδες ή ότι άλλο φανταστείς. Με είπαν γραφικό που με αριθμό πρωτοκόλλου ζήτησα να μάθω που πίνεται το νερό.
Με έβρισαν γονείς και συγγενείς αυτών που προσέλαβαν στην ΟΥΝΕΣΚΟ χωρίς να έχω μιλήσει για μαρωνιτες αφού στόχος μου δεν είναι κανένας από αυτούς αλλά οι διοικούντες που αφήνουν εν λευκώ όλες τις κοινωνικές δομές σε ΜΚΟ.
Και να μιλάμε ξεκάθαρα. Επειδή πήγα και είδα το τι γίνεται στο Περιγιαλι δεν αμφιβάλλω ότι οι πολύ καλά αμειβόμενοι νέοι (για την εποχή και με δεδομένο ότι είχαν εξασφαλισμένο εισόδημα για μεγάλη χρονική διάρκεια) μπορει να κάνουν τη δουλειά τους με πάθος στους ελάχιστους όμως που έχουν απευθυνθεί για να ζητήσουν βοήθεια… Μιλάμε για μια παρονυχίδα όμως μπροστά στο πρόβλημα που έχει η περιοχή και ελάχιστοι επωφελούνται από αυτές τις δομές τη στιγμή που αν δεν κάνω λάθος κοστίζει η φάση 2 εκ. Ευρώ.
Και στην ουσία η ΟΥΝΕΣΚΟ το μόνο που κάνει είναι να είναι συντονιστής στις ΔΩΡΕΕΣ ΑΠΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. Δηλαδή μιλάμε για ένα πρόγραμμα που δεν αξιοποιούνται τα χρήματα Ούτε για να αγοραστεί ο μακαρωνιτης…
Νομίζω ότι σε καλύπτω με αυτά…Δες και το ρεπορτάζ…

Leave a Reply