Home Επικαιρότητα Η ηλεκτροκίνηση στο Δήμο Κορινθίων είναι γεγονός 𝟯𝟭𝟬.𝟬𝟬𝟬 € για την...

Η ηλεκτροκίνηση στο Δήμο Κορινθίων είναι γεγονός 𝟯𝟭𝟬.𝟬𝟬𝟬 € για την δημιουργία δικτύου ηλεκτροκίνητων ποδηλάτων

0

Την ηλεκτροκίνηση στη ζωή των Κορινθίων εισάγει ο Δήμος Κορινθίων με την δημιουργία ολοκληρωμένου, κοινόχρηστου, δικτύου ηλεκτρικών ποδηλάτων.

Η υποβληθείσα πρόταση χρηματοδότησης στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΥΔ/ΕΠ-ΥΜΕΠΕΡΑΑ), Άξονας Προτεραιότητας 14: «ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ – ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ (ΤΣ)», είναι απολύτως συμβατή και συμπεριλαμβάνεται στα ΜΕΤΡΑ και στις ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ του 𝝨𝞆𝝴𝝳ί𝝾𝞄 𝝗𝝸ώ𝞂𝝸𝝻𝝶ς 𝝖𝞂𝞃𝝸𝝹ής 𝝟𝝸𝝼𝝶𝞃𝝸𝝹ό𝞃𝝶𝞃𝝰ς (𝝨.𝝗.𝝖.𝝟.) 𝞃𝝾𝞄 𝝙ή𝝻𝝾𝞄 𝝟𝝾𝞀𝝸𝝼𝝷ί𝞈𝝼, το οποίο έχει ήδη ολοκληρωθεί και βρίσκεται σε διαδικασία έγκρισης.

𝝥𝝤𝝨𝝤 𝝬𝝦𝝜𝝡𝝖𝝩𝝤𝝙𝝤𝝩𝝜𝝨𝝜𝝨: 𝟯𝟭𝟬.𝟬𝟬𝟬

Το έργο περιλαμβάνει:

Για την υλοποίηση του συγκεκριμένου project αλλά και ευρύτερα έργων που άπτονται του Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, ο δήμαρχος Κορινθίων συνέστησε ομάδα εργασίας με επικεφαλής τον κ.Παναγιώτη Σπύρου, η ανακοίνωση έγινε νωρίτερα στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος από κοινού με τον κ.Σπύρου.

Τα μέλη που συνιστούν την ομάδα στο σύνολό της είναι:

NO COMMENTS

Leave a ReplyCancel reply

Discover more from eKorinthos

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version