Η Huawei κατασκευάζει το νέο Nexus

0

huΣύμφωνα με μία αναφορά από την Κίνα, το επόμενο Nexus θα το κατασκευάσει η Huawei Σύμφωνα με μία αναφορά από την Κίνα, το επόμενο Nexus θα το κατασκευάσει η Huawei –αν και είχουν κυκλοφορήσει φήμες και για την LG.Το επόμενης γενιάς Nexus θα έχει οθόνη 5,7 ιντσών που θα είναι τύπου AMOLED με ανάλυση WQHD (1440 x 2560 pixels), η οποία θα κατασκευάζεται από την Samsung. Αν και υπήρχε η πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί κάποιο κορυφαίο Kirin SoC από την HiSilicon –θυγατρική της Huawei- τελικώς το επόμενης γενιάς Nexus θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC.

Η ονομασία του νέου Nexus δεν έχει γνωστοποιηθεί αλλά θα αντικαταστήσει το Nexus 6 που όπως είναι γνωστό κατασκευάζει η Motorola. Ενδέχεται πάντως να υπάρξουν περισσότερες συσκευές Nexus, αφού φημολογείται ότι η LG ίσως αναλάβει την κατασκευή του ανανεωμένου Nexus 5 (να θυμίσουμε ότι έχει κατασκευάσει το Nexus 4 και Nexus 5). Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με τις φήμες που κυκλοφορούν. –αν και είχουν κυκλοφορήσει φήμες και για την LG.Το επόμενης γενιάς Nexus θα έχει οθόνη 5,7 ιντσών που θα είναι τύπου AMOLED με ανάλυση WQHD (1440 x 2560 pixels), η οποία θα κατασκευάζεται από την Samsung. Αν και υπήρχε η πιθανότητα να χρησιμοποιηθεί κάποιο κορυφαίο Kirin SoC από την HiSilicon –θυγατρική της Huawei- τελικώς το επόμενης γενιάς Nexus θα βασίζεται στο Qualcomm Snapdragon 810 SoC.

Η ονομασία του νέου Nexus δεν έχει γνωστοποιηθεί αλλά θα αντικαταστήσει το Nexus 6 που όπως είναι γνωστό κατασκευάζει η Motorola. Ενδέχεται πάντως να υπάρξουν περισσότερες συσκευές Nexus, αφού φημολογείται ότι η LG ίσως αναλάβει την κατασκευή του ανανεωμένου Nexus 5 (να θυμίσουμε ότι έχει κατασκευάσει το Nexus 4 και Nexus 5). Σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί με τις φήμες που κυκλοφορούν.

Leave a Reply