Η Γεωργία Λουκά Γκόλια υποψήφια με τον Φάνη Μπρακούλια στο Δήμο Ξυλοκάστρου

0

Γεννήθηκα στο Λαύριο Αττικής το 1975, είμαι παντρεμένη με τον Γκόλια Χάρη και μητέρα δύο παιδιών 8 & 10 ετών. Είμαι μόνιμη κάτοικος Μελισσίου τα τελευταία 10 χρόνια. Είμαι Πτυχιούχος του Τμήματος Ηλεκτρολογίας του Ανώτατου Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Πατρών και κάτοχος πτυχίων στην Αγγλική και Γαλλική γλώσσα.
Εργάζομαι από το 1999 στον χώρο της Βιομηχανίας και τα τελευταία 17 χρόνια στην εταιρεία Landis+Gyr στον Ισθμό της Κορίνθου, στο Διαπιστευμένο Εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου. Νωρίτερα εργάστηκα σε Τεχνικά Γραφεία στην Πάτρα και στο Λαύριο όπου απέκτησα πλούσια εμπειρία στην μελέτη και κατασκευή τεχνικών έργων. Επίσης έχω εργαστεί ως Τεχνικός Ασφάλειας στον Δήμο Λαυρεωτικής για τρία συνεχόμενα χρόνια, συντελώντας στην βελτίωση των συνθηκών εργασίας των εργαζομένων.
Η αγάπη μου για τον τόπο όπου κατοικώ, δραστηριοποιούμαι και μεγαλώνω τα παιδιά μου, με ώθησε να ασχοληθώ με την Σύμπραξη Δημοτών Ξυλοκάστρου Ευρωστίνης, θεωρώντας πως μέσα από την ομάδα του Φάνη Μπρακούλια θα συμβάλλω στην επίλυση διαφόρων θεμάτων και θα βελτιώσω την ποιότητα ζωής των πολιτών.
Τα λόγια μας …. πράξεις!!!!

Γεωργία Λουκά Γκόλια
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
#sympraxidimoton #xylokastro #evrostini

Leave a Reply