Η Ελευθερία Αρβανιτάκη και η Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου στο Ηραίον Βουλιαγμένης!

0

Σάββατο 29 Αυγούστου: Μια μοναδική συναυλία προτείνει το Φεστιβάλ Λουτρακίου για την Αυγουστιάτικη πανσέληνο! Ελευθερία Αρβανιτάκη και Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου στο Ηραίον Βουλιαγμένης!

image

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων συμπράττει με την Ελευθερία Αρβανιτάκη σε μια μοναδική συναυλία για την Πανσέληνο του Αυγούστου στον αρχαιολογικό Χώρο του Ηραίου Βουλιαγμένης!
Το πρόγραμμα της βραδιάς «Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι» αποτελείται από δύο μέρη: στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστούν τραγούδια από τον κινηματογράφο, ενώ το δεύτερο μέρος θα είναι ένα απάνθισμα τραγουδιών από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελευθερίας Αρβανιτάκη. Τραγούδια των Χατζιδάκι, Θεοδωράκη και Πλέσσα θα συναντηθούν με πιο σύγχρονους δημιουργούς που έχουν συνδέσει το έργο τους με την Ελευθερία, όπως οι Νίκος Ξυδάκης, Σταμάτης Σπανουδάκης, Χρήστος Νικολόπουλος, Ara Dinkjian και πολλοί άλλοι.
Με τη Φιλαρμονική, σε μια άκρως ενδιαφέρουσα συνεργασία και για πρώτη φορά, συμπράττουν οι Four Below Blue!

image

Στη συναυλία συμμετέχει ο νέος και ταλαντούχος τραγουδιστής Γιώργος Περρής.
Διευθύνει ο αρχιμουσικός Πελοπίδας Μαυρόπουλος.

Την παρουσίαση θα κάνει ο Αλέξης Κωστάλας!
Ο Αλέξης Κωστάλας, που για μια ακόμα φορά θα είναι στο πλευρό της Φιλαρμονικής και του Φεστιβάλ, θα παρουσιάσει τη συναυλία βάζοντας όπως κάθε φορά, την προσωπική του πινελιά στην εκδήλωση!

Πάμε μια Βόλτα στο Φεγγάρι
Ελευθερία Αρβανιτάκη – Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου
Σάββατο 29 Αυγούστου 2015
Ώρα έναρξης: 21.00

Εισιτήριο: 5 ευρώ (γενική είσοδος)

Η προπώληση γίνεται στα κάτωθι καταστήματα:
Λουτράκι: Level 2, Waves, Coralle, Εν πλω, Χαρτομανία, Ύφος, Maroon
Κόρινθος: Βιβλιοπωλείο Οικονόμου, Αγκινάρα, Pastel
Ίσθμια: Φούρνος Ζώης, Sea and Sand
Άγιοι Θεόδωροι: Πευκάκια, Cine Club
Για τους κατόχους πιστωτικής κάρτας υπάρχει η δυνατότητα online κράτησης εισιτηρίου μέσω της ticket servises: http://www.ticketservices.gr/el/events/?eventid=1630

Όσοι επιθυμούν να μεταφερθούν με λεωφορείο προς το Ηραίο Βουλιαγμένης μπορούν να απευθύνονται στο πρακτορείο Heraion Tours και στο τηλέφωνο 27440 21062.

Περισσότερες πληροφορίες:
Τηλ. 2744 3 60101 και στο http://www.loutrakifestival.com

Leave a Reply