Η Calvin Klein θα μας τρελάνει: Τζένερ με στρινγκ και Βιλκεβιτσιούτε τόπλες στη νέα καμπάνια

0

calvin-klein-kampania-jenner-vilkeviciute-topless-string-1-700x431

Η απόδειξη πως μπορείς να ξεφύγεις από την τρέλα της οικογένειας είναι η Κένταλ Τζένερ. Η λιγότερο προβεβλημένη από τις Καρντάσιανς-Τζένερ και η λιγότερο αλλοπρόσαλλη από όλες τις γυναίκες της οικογένειας. Τις αγαπάει προφανώς τις αδερφές της, αλλά για τον δικό της δρόμο επέλεξε άλλα μονοπάτια. Πιο κλασάτα. Και τα καταφέρνει περίφημα. Μετά τα εξώφυλλα σε διεθνή και αμερικάνικη Vogue και την συμμετοχή σε πολλά catwalks, η Κένταλ συμμετέχει στη νέα καμπάνια εσωρούχων της Calvin Klein για το φθινόπωρο του 2015.

Και δεν είναι μόνη της. Μετά τη συμμετοχή στην καμπάνια της επωνυμίας για τα τζιν της Άνοιξης 2015, ήρθε η σειρά για τα εσώρουχα και μαζί με τις Τζόαν Σμολς, Εντίτα Βιλκεβιτσιούτε και Ιζαμπέλι Φοντάνα υποτάσσουν το φακό και τα φιλήδονα βλέμματα και τον φακό του Μίκαελ Γιάνσον. Στο επίκεντρο φυσικά η Κένταλ που μένει τόπλες, καλύπτει το στήθος της και μας γυρνάει την πλάτη για να δούμε τα οπίσθι της με στρινγκ εσώρουχο και η Λιθουανή Εντίτα που πετάει το σουτιέν και είναι πολύ πληθωρική.

Η Κένταλ είπε για την φωτογράφιση ότι «είχε πολύ πλάκα. Κάθε κοπέλα τρελαίνεται να μένει με τα εσώρουχα και να ποζάρει». Η νέα καμπάνια της Calvin Klein έχει τίτλο Original Sexy και μπορούμε να πούμε πως πέτυχε ιδανικά τον σκοπό της.  Πιο φυσικό sex appeal από την Κένταλ, την Εντίτα, τη Τζόαν και την Ιζαμπέλι δύσκολα θα βρεις.

http://www.toratora.gr

Leave a Reply