Στις 24 Οκτωβρίου που είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά της Πολιομυελίτιδας και για τους Ροταριανούς oνομάζεται END POLIO DAY, ο Ροταριανός Όμιλος ΚΟΡΙΝΘΟΣ συμμετείχε στην προσπάθεια για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση κατά της πολιομυελίτιδας.
Στα πλαίσια της δικής του συμμετοχής, μέλη και φίλοι του ομίλου, φορώντας μπλουζάκια με το logo END POLIO NOW, περιηγήθηκαν στην αγορά της Αρχαίας Κορινθου και βγάλανε φωτογραφία με φόντο το Ναό του Απόλλωνα και τον Ακροκόρινθο.
Η παρουσία τους στην περιοχή, τους έδωσε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν το σημαντικό έργο του Ρόταρυ και να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σχετικά με την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας.
Παράλληλα η δράση τους θα δημοσιευθεί σε όλα τα μέσα του διεθνούς Ρόταρυ, στα πλαίσια της εξωστρέφειας των δράσεων του Ομίλου και θα αποτελέσει η Αρχαία Κόρινθος το επίκεντρο της προβολής της παγκόσμιας αυτής δράσης.
