Η απόλυτη ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ στην πορνεία της Ουκρανίας: Σεξ με σκύλους, ολιγάρχες και πρωθυπουργούς

0

Τους-ζήτησε-σεξ-για-να-ξοφλήσουν-κι-έφερε-και-τους-φίλους-του

Δεν έχει όρια η διαστροφή τους και η απίστευτη μανία τους για το σεξ. Η βιομηχανία του σεξ στην Ουκρανία αριθμεί 50.000 ανθρώπους που καλούνται να ικανοποιήσουν οποιαδήποτε διαστροφή των πελατών τους προκειμένου να πάρουν τα χρήματα.

Μετά την απομάκρυνση του Βίκτωρ Γιανουκόβιτς, η βιομηχανία tου σεξ είχε μεγάλες απώλειες καθώς οι καλύτεροι πελάτες της χάθηκαν. Παράλληλα τα εισοδήματα των ιερόδουλων μειώθηκαν κατά 50% ενώ καλούνται να δείξουν ότι είναι και… πατριώτισσες. Το Vocativ, γνωστό για τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του αποφάσισε να προσεγγίσει και να μιλήσει με ιερόδουλες της ελίτ, συνοδούς και χορεύτριες σε strip club προκειμένου να ανακαλύψει πως λειτουργεί η βιομηχανία του σεξ στην Ουκρανία. Οι γυναίκες αποκάλυψαν έναν κόσμο διαστροφής αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ.

Μία από τις ιερόδουλες, αποκάλυψε πως ένας ολιγάρχης της έδωσε 13.000 ευρώ για να κάνει σεξ με τον ίδιο, τον σκύλο του και να τους βλέπει ο γείτονας του. Οι γυναίκες που αποφάσισαν να μιλήσουν, κατήγγειλαν περιστατικά βιασμών και βιαιοπραγίες εις βάρος τους ενώ τόνισαν πως οι πελάτες της ταπείνωναν. Και δεν ήταν οποιοιδήποτε πελάτες, αλλά ολιγάρχες και υψηλόβαθμα στελέχη της κυβέρνησης. Δύο ιερόδουλες μίλησαν για τον ίδιο άνδρα, τον πρώην πρωθυπουργό της Ουκρανίας Μικόλα Αζαροφ, όπως διαβάσαμε χαρακτηριστικά σε ξένα ειδησιογραφικά πόρταλ.  Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους, ο ίδιος ήταν πολύ ευγενικός και γενναιόδωρος με τα κορίτσια που νοίκιαζε ενώ είχε φετίχ με το πεντικιούρ.

Πολλές ιερόδουλες δεν κατήγγειλαν τα περιστατικά βίας επειδή φοβόντουσαν τους άνδρες που κατείχαν υψηλές θέσεις στην κοινωνία της Ουκρανίας. Μετά την ανατροπή του Γιανουκόβιτς, οι ιερόδουλες ζουν ακριβώς τα ίδια αλλά το εισόδημα τους έχει μειωθεί κατά 50%. Σύμφωνα με το Koolnews.gr , μία από τις κοπέλες αποκάλυψε ότι ο δημοτικός σύμβουλος που είχαν ρίξει διαδηλωτές σε κάδο σκουπιδιών της είχε τάξει ένα βουνό με λεφτά αλλά ποτέ δεν της τα έδωσε: «χάρηκα όταν το είδα» ανέφερε, όπως διαβάσαμε στο Koolnews.gr Παράλληλα, μία χορεύτρια σε strip club διευκρίνισε ότι η νέα κυβέρνηση έχει ζητήσει από τον κλάδο της να είναι πιο πατριώτισσες, να φορούν παραδοσιακές στολές κατά την διάρκεια των σόου και να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο. Πάντως, οι νέες Αρχές δεν έχουν οικονομικό πρόβλημα, αντιθέτως υπάρχουν πολλά χρήματα τα οποία φοβούνται να δείξουν. Μία ιερόδουλη διευκρίνισε πως καλούν πολλές κοπέλες καθημερινά σε κότερα και βίλες και τόνισε πως «η κατάσταση δεν άλλαξε. Είναι ίδια για εμάς».

Leave a Reply