Η αποκλειστική συνέντευξη του τομεάρχη των ΑΝΕΛ Νίκου Ντίνου

0

image

ΕΡ. Για ποιό λόγο οι πολίτες να εμπιστευτούν τους Ανεξάρτητους Έλληνες

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, τα δύο τελευταία χρόνια δεχθήκαμε πόλεμο, λάσπη, μας αγνόησαν, μας εκβίασαν, μας λοιδόρησαν, προσπάθησαν να μας εξαγοράσουν. Αυτοί που δεν άντεξαν έφυγαν, αλλά στο τέλος στάθηκαν 12 παλικάρια Βουλευτές μέσα   στη Βουλή, οι οποίοι δεν γονάτισαν, δεν προσκύνησαν,  και έμειναν όρθιοι μέχρι τέλους και αυτό να ξέρετε πως ήταν πάρα πολύ δύσκολο.
Και οι 12 βουλευτές των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ήταν  εκείνοι που έριξαν την κυβέρνηση. 168+12=180.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, αυτό που είπαμε, το κάναμε πράξη.
Αυτό είναι το μεγάλο κεφάλαιο, και  αυτό είναι η εγγύηση για το αύριο.
Είναι η  εγγύηση πως  εμείς δεν προδώσουμε  ποτέ τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, δεν θα τους είπαμε  ψέματα , δεν κάναμε πίσω ούτε ένα χιλιοστό, θα  παραμείναμε σταθεροί σε όσα δεσμευτήκαμε το 2012 στον ελληνικό λαό και δικαιωθήκαμε σε όλα . Την επόμενη μέρα να ξέρετε πως θα  είμαστε το αναγκαίο καλό για την Πατρίδα και για όλους τους Έλληνες γιατί εμείς ενώνουμε όλους  τους Έλληνες.
Καλούμε σε συστράτευση  όλες και όλους που μαζί  ξεκινήσαμε  το Φεβρουάριο και τον Μάρτιο του 2012 να αποδεχθούν ότι το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων που   άντεξε μέχρι τώρα, να έρθουν ξανά μαζί μας  την Κυριακή στις 25 Ιανουαρίου, προκειμένου  να κάνουμε τη μεγάλη ανατροπή για να φέρουμε το χαμόγελο και την ελπίδα στον τόπο μας.

2.ερώτηση:Τι θα αλλάξει για τους πολίτες αν επιλέξουν τους Ανεξάρτητους Έλληνες  Πως μπορούν μέσα από αυτή την επιλογή να κερδίσουν

Ψηφίζοντας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ψηφίζουμε μαζί και τις  κόκκινες γραμμές, τις κόκκινες γραμμές που από τη Δευτέρα το πρωί θα γίνουν ασφαλιστικές δικλείδες για τα εθνικά θέματα, για τον άρρηκτο δεσμό του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, για τη θρησκεία, για την προστασία της δημόσιας περιουσίας για  τη διασφάλιση ότι δεν θα έχουμε πλέον φόρους που θα οδηγήσουν στη δήμευση της περιουσίας των Ελλήνων .Στις Ελληνίδες και στους Έλληνες και σε όλες τις οικογένειες, σε όλη την περιφέρεια της Ελλάδος, που με πλειστηριασμούς τους παίρνουν τα σπίτια  τους λέμε: Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη από εδώ και πέρα .
Εγγυόμαστε πως   από την 25η του μηνός τελειώνουν οι εκβιασμοί.

3.Ερώτηση :Με ποιόν τρόπο θα μπορέσετε εσείς να υλοποιήσετε αυτά που υπόσχεστε 

Αυτό που πρέπει να ξεκινήσει από την πρώτη ημέρα παράλληλα με την απαλλαγή από το επαχθές και επονείδιστο  χρέος είναι ότι πρέπει να βάλουμε την πατρίδα μας να πάρει μπρος,  να καλλιεργηθούν ξανά τα χωράφια, να υπάρξει πρωτογενής παραγωγή, πρέπει η Ελλάδα να παράγει  και να εξάγει. Για να γίνει αυτό  υπάρχει μια και μόνο  δυνατότητα το κράτος να δώσει για πέντε χρόνια αφορολόγητο πετρέλαιο στους αγρότες για να ξεκινήσει πάλι να καλλιεργείται η γη.
Στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, έχει πέσει κατά 75% ο τζίρος. Αποκαθιστούμε τους μισθούς και τις συντάξεις σε επίπεδο που να μπορεί να ζήσει η Ελληνίδα και ο Έλληνας προκειμένου  να ξαναγίνει καταναλωτής.
  Όλες οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αυτή την στιγμή είτε έχουν πρόβλημα, είτε έχουν κλείσει. Για να βγει το λουκέτο λοιπόν και να αρχίσουν αυτές οι επιχειρήσεις να αποδίδουν ξανά θα πρέπει να δοθεί οξυγόνο στον επιχειρηματία. Πώς θα του ξαναδώσουμε οξυγόνο; Με έναν τρόπο, σεισάχθεια για δύο χρόνια όλων των υποχρεώσεων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, διαγραφή των προστίμων, 100 έως 300 δόσεις τα παλαιά οφειλόμενα και ξεκινάμε από την αρχή με νέο φορολογικό κώδικα  , υποσχόμαστε πως θα υπάρχει   μόνο ένας συντελεστής 7% για όλη την Ελλάδα.

Δεύτερο μέτρο, όσον αφορά την κατοικία και την ιδιοκτησία,  θα φορολογούνται μόνο τα ακίνητα που έχουν εισόδημα, κανένα άλλο ακίνητο δεν θα  μπορεί να φορολογηθεί, ούτε η πρώτη κατοικία, ούτε τα κλειστά σπίτια

Αυτά τα μέτρα, δεν είναι μέτρα που θα μειώσουν τα έσοδα, ίσα – ίσα θα ξαναπάρει μπροστά  η οικονομία με το χαμηλό φόρο.

Αν δεν πάρει μπροστά η οικονομία δεν υπάρχει καμία ελπίδα

4.Ερώτηση: Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Κορινθία τι στόχο έχουν

Το ψηφοδέλτιο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην Κορινθία είναι πλήρως ανανεωμένο με άξια τοπικά στελέχη από όλα τα στρώματα της  κοινωνίας που έχουν την δυνατότητα να αφουγκραστούν τα προβλήματα του Νομού και να δώσουν ρεαλιστικές λύσεις.
Όλοι μας έχουμε εδώ και αρκετό καιρό και θέσεις και προτάσεις για τα προβλήματα του Νομού και αυτό φαίνεται από την μέχρι τώρα πορεία μας που παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε κοινοβουλευτική εκπροσώπηση αναδείξαμε πολλά τοπικά προβλήματα μέσα στην Βουλή.
Δίνουμε  ένα αγώνα με αξιοπρέπεια και ανθρώπινο πρόσωπο στηριζόμενοι από την συντονιστική επιτροπή του Νομού. 
Το  κίνημα μας  απελευθερωμένο από αυτούς που υπέκυψαν στις σειρήνες της συγκυβέρνησης της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ  στοχεύει να ανακτήσει τα  εκλογικά  ποσοστά του 2012 κάτι που πλέον είναι  ορατό από την καθολική αποδοχή που συναντούν τα στελέχη μας σε όλο  Νομό.

Leave a Reply