Η απάντηση του Σάκη Ρουβά για την πολυσυζητημένη συναυλία του στην Κύπρο

0

Ταξίδι-αστραπή πραγματοποίησε στην Κύπρο οΣάκης Ρουβάς στο πλαίσιο εθελοντικού προγράμματος στο Α’ Δημοτικό Σχολείο στην περιοχή της Γερμασόγειας.

Σε δηλώσεις του, το πρωί της Δευτέρας, ο κορυφαίος Έλληνας καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στην επίμαχη συναυλία που πραγματοποίησε φέτος το καλοκαίρι και προκλήθηκε ντόρος για τον φιλανθρωπικό της χαρακτήρα.

“Νομίζω, όπως είπατε κι εσείς, ότι ήταν μία δυσάρεστη συγκυρία αυτό που συνέβη. Δεν θέλω να αποφεύγω τις ερωτήσεις. Από την άλλη, όμως, δεν θέλω να δώσω και διάσταση σε αυτό το θέμα. Όπως όλες οι συναυλίες που κάνω και στην Κύπρο και στην Ελλάδα, έκανα ακόμα μία συναυλία που ήταν απόλυτα νόμιμη και όπως πρέπει να είναι όλες οι συναυλίες που κάνω. Λυπάμαι γι’ αυτή τη συγκυρία όμως δεν θέλω να δώσω παραπάνω διάσταση. Καταλαβαίνω και κατανοώ, ότι η δική μου εμπλοκή κάνει τα θέματα μεγαλύτερα και τα φουσκώνει κι άλλο. Εγώ θα ‘θελα αυτή μου την ενέργεια να τη βάλω όσο το δυνατό πιο δημιουργικά, με πιο θετική ενέργεια. Όσο μιλάμε γι’ αυτό το θέμα του δίνουμε κι άλλη ενέργεια. Είναι σε πολύ καλά χέρια αυτή η υπόθεση, θα διαλευκανθεί οσονούπω και τότε μπορούμε να τα ξαναπούμε. Καλό είναι να ενεργοποιούνται τα πράγματα και να βγαίνουν όλα στο φως, αλλά να μην δίνουμε άλλη τροφή”.

Leave a Reply