“Η ΑΕΚ να πρωταγωνιστεί όπως πριν”

0

AEK_PROPONISI1_473_355

Τους στόχους της ΑΕΚ για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν έθεσε ο Τραϊανός Δέλλας στην πρώτη ανοικτή προπόνηση της ομάδας που έγινε τη Δευτέρα -υπήρξε και Αγιασμός- με τον ΔημήτρηΜελισσανίδη να δίνει το “παρών”

Ανοιχτή προπόνηση και Αγιασμό -πριν την έναρξη της- είχε το πρόγραμμα για την ΑΕΚ, το απόγευμα της Δευτέρας, παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο μοναδικός νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής που δεν έδωσε το “παρών” στην πρώτη ήταν ο Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος εξασφάλισε άδεια, λόγω της συμμετοχής του στο Copa America.

Σε ό,τι αφορά τον Ράφικ Τζεμπούρ (απουσίασε από την πρωινή προπόνηση εξαιτίας ενός προβλήματος με την πτήση του προς Αθήνα) βρέθηκε κανονικά στην απογευματινή πρώτη της “Ένωσης”.

Δέλλας: ΑΕΚ που θα πρωταγωνιστεί…

ξεκάθαρος για τους… υψηλούς στόχους που έχει η ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Τραϊανός Δέλλας, τονίζοντας πως η Ένωση οφείλει να πρωταγωνιστεί.

Παράλληλα, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως θα γίνουν καθοριστικές κινήσεις στα μετεγγραφικά μέχρι την αναχώρηση της αποστολής για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Πολωνία.

Αναλυτικά:

«Περάσαμε δύο δύσκολα χρόνια με δουλειά υπομονή, πετύχαμε τον στόχο για να φέρουμε την ομάδα στην Σούπερ Λίγκα. Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε, έχουμε δουλειά μπροστά μας. Να χτίσουμε μια ομάδα που θα επιστρέψει και στην Ευρώπη».

Για τις μετεγγραφές: «Είμαστε σε καλό επίπεδο, θέλουμε κάποιες προσθήκες ακόμη αλλά μέχρι να φύγουμε για την Πολωνία θα έχουμε τελειώσει και με αυτό το θέμα».

Για τις απαιτήσεις: «Να περιμένετε όλα αυτά που έκανε η ΑΕΚ πριν υποβιβαστεί, να πρωταγωνιστεί. Οι στόχοι είναι πάντα υψηλοί για την ΑΕΚ και θα επιδιώξουμε να τους κατακτήσουμε»

Για την περσινή σεζόν: «Δείξαμε μια μεγάλη σταθερότητα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ένα απ’ τα στοιχεία που θα ήθελα να κρατήσουμε είναι το καλό κλίμα μέσα στα αποδυτήρια».

Για μετεγγραφή-μπαμ: «Το μεγάλο όνομα του Βασιλαντωνόπουλου σας κάνει; Είμαι προπονητής που με ενδιαφέρει το σύνολο. Μακάρι να έρθουν μεγάλα ονόματα όμως αυτό που με νοιάζει είναι το σύνολο».

Leave a Reply