Γυναίκα θα ήθελε η Κρίστεν Στιούαρτ το νέο Μποντ

0

epaselect epa05312943 US actress Kristen Stewart arrives for the screening of 'Personal Shopper' during the 69th annual Cannes Film Festival, in Cannes, France, 17 May 2016. The movie is presented in the Official Competition of the festival which runs from 11 to 22 May.  EPA/IAN LANGSDON

Υπέρ του να δει στο ρόλο του Τζέιμς Μποντ μία γυναίκα τάχθηκε η Κρίστεν Στιούαρτ, κατά τη διάρκεια της προώθησης της νέας της ταινίας με τίτλο «Equals» στην οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί με τον Νίκολας Χουλτ.

Όταν ο Χουλτ ρωτήθηκε από το E! News πώς θα του φαινόταν αν τον επέλεγαν να συνεχίσει το ρόλο του πράκτορα 007 στη θέση του Ντάνιελ Κρεγκ αυτός είπε ότι «νομίζω ότι είμαι πολύ νέος για το ρόλο, για να είμαι ειλικρινής», σημειώνοντας ότι ο Μποντ είναι συνήθως ηλικιακά μεταξύ 30 και 40 χρόνων κι αυτός είναι μόνο 26.

«Ναι αλλά αυτό είναι κάπως ξεπερασμένο», συμπλήρωσε η Στιούαρτ και στη συνέχεια οι δύο συμπρωταγωνιστές κατέκριναν όλους εκείνους που είναι αντίθετοι με το να αναλάβει το ρόλο ένας μαύρος ηθοποιός ή μία γυναίκα. Μάλιστα η Στιούαρτ ανέλυσε και το πώς αυτή φαντάζεται ότι θα μπορούσε το ρόλο να τον ενσαρκώσει μία γυναίκα.

«Θα ξεκινούσα από κορίτσι του Μποντ, που στη συνέχεια θα ήταν μόνο φίλη του και στο τέλος θα αποκαλύπτονταν ότι αυτή είναι ο Μποντ», είπε.
Η Στιούαρτ δεν είναι η πρώτη ηθοποιός που μίλησε για έναν θηλυκό Μποντ. Προηγήθηκε η Τζίλιαν Άντερσον που οι θαυμαστές της την πρότειναν μέσω των social media ως τον επόμενο Μποντ, λέγοντας ότι έχει ξεκινήσει μία «ενδιαφέρουσα συζήτηση», προσθέτοντας «θα συμβεί ποτέ στην πραγματικότητα; Πιο πιθανό είναι πως όχι».

Leave a Reply