Γλέντι Λεβέντη: Οι γορίλες δε θα σας σώσουν από τους αγρότες

0

ImageHandler.ashx-2«Έχουμε μια κυβέρνηση που διαβεβαιώνει και πριν αλέκτωρ λαλήσει, διαψεύδεται», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων

«Μπορεί να γλιτώσετε από τους αγρότες, γιατί έχετε αστυνομικούς γορίλες που σας φυλάνε, αλλά από την κοινωνία δεν θα γλιτώσετε» είπε ο κ. Βασίλης Λεβέντης στην Βουλή, πυροδοτώντας τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

Λίγη ώρα μετά την τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι εμφανίζεται στην Βουλή μόνο για να κάνει την δική του ομιλία και δεν ακούει τι έχουν να του απαντήσουν οι αρχηγοί της αντιπολίτευσης.

«Ένας πρωθυπουργός που διαβεβαιώνει ότι πήγε στην ΣΚ και έλαβε ρητές διαβεβαιώσεις για ανοικτά σύνορα, μπορεί να παραμένει στην θέση του;» αναρωτήθηκε σε άλλο σημείο για να προσθέσει: «Ο Καμμένος μας είπε ότι η Τουρκία θα σεβαστεί την υπογραφή της για το ΝΑΤΟ. Ήρθε η Τουρκία χθες και λέει ότι τα Δωδεκάνησα είναι αποστρατικοποιημένη ζώνη και δεν ανήκει στα Δωδεκάνησα το Καστελόριζο. Άρα, η ενημέρωση του Καμμένου ήταν χαμένη. Έχουμε μια κυβέρνηση που διαβεβαιώνει και πριν αλέκτωρ λαλήσει, διαψεύδεται».

Αναφορικά με την πρόσκληση του κ. Τσίπρα για σύσκεψη πολιτικών αρχηγών είπε: «μόνο για το προσφυγικό; Στην αξιολόγηση που καθυστερεί δεν απαιτείται συναίνεση; Η Ελλάδα είναι τακτοποιημένη οικονομικά;».

Αναφορικά με το αγροτικό υποστήριξε ότι ο κ. Τσίπρας συμπεριφέρεται όπως «ο Πάπας της Ρώμης» και πως διαλέγει με πους εκπροσώπους αγροτών θα συνομιλήσει.

Τέλος, εκτίμησε ότι η κυβέρνηση «θα ζητήσει σχηματισμό οικουμενικής για να λυτρωθεί από τα βάρη που θα την καταπλακώσουν».

Leave a Reply