Γιορτινό δελτίο αστρολογικών φαινομένων

0

29 Δεκεμβρίου 2014 ~ 4 Ιανουαρίου 2015 , ‘ Το γιορτινό κλίμα παλεύει με την ανάγκη ριζικών αλλαγών… ’

christmas-tree
Μάρι Γιόβα
Σύμβουλος Feng Shui & σύγχρονης Αστρολογίας
Πτυχιούχος του Feng Shui Research Center Canada & Greece
τηλ. 693.2081799
e~mail: mariaenastron@yahoo.gr
Facebook: mari.gioba
Πρόταση των γιορτινών ημερών Ακολουθήστε το πνεύμα των αλλαγών κρατώντας το χέρι όσων αγαπάτε !!
Το αστέρι των γιορτών μοιάζει μακρινό κάποιες στιγμές που η ένταση και ο θόρυβος της καθημερινότητας μας αποπροσανατολίζουν από τους στόχους και τα όνειρά μας. Κάποιες στιγμές, κάποιοι θα νιώθουμε μόνοι μας αλλά μόλις περάσει η μπόρα της σύγκρουσης των πλανητών, όλα θα δείχνουν πιο ήρεμα και πιο ξεκάθαρα από ποτέ!
Η δυσαρμονική όψη Ουρανού και Πλούτωνα, που είναι σε εξέλιξη όλο τον Δεκέμβριο και την έχουμε αναλύσει πολλές φορές εδώ μαζί, κλείνει έναν κύκλο με την πρώτη εντυπωσιακή και ιδιαίτερα δυνατή Πανσέληνο του 2015 στις 5 Ιανουαρίου! Ας θυμηθούμε ένα απόσπασμα που είχαμε δημοσιεύσει την 1η Δεκέμβρη: ‘Απαιτητικές ημέρες του Δεκέμβρη 1, 8, 15 ,16, 19~26 και 28, 29 οι πλανήτες εκπέμπουν σήμα κινδύνου και εμείς θα πρέπει να κατανοήσουμε πως η ομορφιά υπάρχει ακόμα και μέσα στο σκοτάδι και στον πόνο, αρκεί να δώσουμε το χέρι στον διπλανό μας και να θυμηθούμε πως το νόημα των γιορτών κρύβεται στην ελπίδα, την αγάπη και την γέννηση ενός νέου και πιο αγνού κόσμου. Ενός κόσμου που θα μας οδηγήσει το δικό μας αστέρι των Χριστουγέννων αρκεί να κοιτάξουμε ψηλά και να το ακολουθήσουμε…’ αλλά και στις 15 Δεκέμβρη: ‘Αυτήν την εβδομάδα, όμως , έχουμε και την κορύφωση ενός πλανητικού φαινομένου, τη σύγκρουση του Ουρανού και του Πλούτωνα, φαινόμενο ιδιαίτερα δυνατό που είναι σε εξέλιξη τα τελευταία χρόνια επιδρώντας αργά, υπόγεια και διαβρωτικά όχι μόνο στην καθημερινότητά μας αλλά και στην παγκόσμια πολιτική σκηνή. Η ανατροπή, η επανάσταση, η οικονομική και πολιτική κρίση εκφράζει την σύγκρουση αυτών των γιγάντων- πλανητών της αστρολογίας.’
Υπομονή μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου, λοιπόν, για όλους αλλά περισσότερο για τους παρορμητικούς Κριούς, των αρχών Απριλίου, τους Καρκίνους των αρχών Ιουλίου, τους Ζυγούς των αρχών Οκτωβρίου και τέλος τους Αιγόκερους που έχουν τα γενέθλιά τους στις αρχές του χρόνου. Ρίξτε τους τόνους και να θυμάστε ότι πάντα όταν κλείνει μια πόρτα μια άλλη ανοίγει για σας!
Όσοι γνωρίζετε το προσωπικό σας ωροσκόπιο και κάποιος σημαντικός προσωπικός σας πλανήτης βρίσκεται στην 12 μοίρα των παρορμητικών – Κριών, Καρκίνων , Ζυγών και Αιγόκερων θα πρέπει να δείξετε υπομονή και διπλωματία, όσο διαρκεί η μπόρα και να κρατήσετε χαμηλό προφίλ, να μην ρισκάρετε και να αποφύγετε σοβαρές κινήσεις αυτές τις ημέρες. Μπόρα είναι θα περάσει και εσείς θα βγείτε κερδισμένοι αν κρατήσετε την ψυχραιμία και τα νεύρα σας.
Για όλα τα ζώδια:
Δημιουργικές μέρες η 30 και 31 Δεκέμβρη αλλά και η Πρωτοχρονιά!
Πιο απαιτητικές μέρες η 29 Δεκεμβρίου και από τις 2 μέχρι και τις 5 Ιανουαρίου.
Στις 29 Δεκεμβρίου ιδιαίτερα επηρεάζονται από την ‘ομιχλώδη’ , ασαφή και απατηλή διάθεση της μέρας τα ζώδια του Ερμή Δίδυμοι και Παρθένοι αλλά και οι εκπρόσωποι του Ποσειδώνα, οι Ιχθύες, που πιθανόν να παγιδευτούν μέσα από λανθασμένες εκτιμήσεις, σκέψεις ή συμβουλές.
Ενώ από τις 2 Ιανουαρίου μέχρι και την πανσέληνο της 5ης Ιανουαρίου τα παρορμητικά ζώδια, όπως τα αναλύσαμε νωρίτερα αλλά και οι ζωδιακοί εκπρόσωποι του Ήλιου, οι Λέοντες, του Ουρανού, οι Υδροχόοι και του Πλούτωνα, οι Σκορπιοί, που βρίσκονται σε όψεις σύγκρουσης και δυσαρμονίας, αν κρατήσουν χαμηλό προφίλ θα διασώσουν όχι μόνο την αξιοπρέπειά τους αλλά θα κερδίσουν πολύτιμο χρόνο για να κερδίσουν στο φινάλε τον ‘πόλεμο’…
Τα υπόλοιπα ζώδια, οι Ταύροι,με εξαίρεση μια φόρτιση που θα έχουν όσοι είναι κοντά στις 10 Μαΐου αλλά και οι Τοξότες, εκτός από τους γεννημένους την πρώτη μέρα του Ζωδίου τους, ευτυχώς δεν βρίσκονται στο επίκεντρο των πλανητικών συγκρούσεων και μπορούν να ηρεμήσουν, να χαμογελάσουν και να απολαύσουν το κλίμα των γιορτών.
Πλανητικό υστερόγραφο… Στις 29 Δεκεμβρίου, όπως έχουμε ξαναπεί, η μέρα θα είναι απατηλή και τα σκάνδαλα στην πολιτική σκηνή αλλά και οι κινήσεις πίσω από τα ‘παραβάν’ θα κρίνουν πολλά με άδοξο τέλος για τις προσπάθειες ιδαίτερα των πολιτικών που ανήκουν στο ζώδιο των διδύμων, όπως ο κ. Σαμαράς και ο κ. Παπανδρέου. Ας θυμηθούμε πως από τις 15 δεκεμβρίου είχαμε γράψει : ‘ ένας κύκλος κλείνει μέσα από ριζικές αλλαγές και ανατροπές στην καθεστηκυία τάξη. ..’
Το προσωπικό ωροσκόπιο του κάθε ανθρώπου είναι ένα μοναδικό δαχτυλικό αποτύπωμα στο σύμπαν.
Μια εξειδικευμένη και ακριβής πρόβλεψη μπορεί να γίνει μόνο με συγκεκριμένη ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης.
Οι προβλέψεις των Ζωδίων αφορούν στον ήλιο του κάθε ανθρώπου αλλά δεν μπορούν να αναφερθούν και στους 10 γνωστούς πλανήτες που συνθέτουν το μοναδικό ωροσκόπιο ενός ατόμου, μιας ολόκληρης χώρας, ενός κόμματος, μιας επιχείρησης ή μιας ομάδας.
Εμείς εδώ, κάθε μέρα μαζί, θα προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε μια γενική τάση και να αποκωδικοποιήσουμε τα μηνύματα των ζωδίων στην καθημερινότητά μας.

 

Leave a Reply