Γιορτινά γεύματα του υπ. Υγείας για ασθενείς και παιδιά

0

Γιορτινά γεύματα του υπ. Υγείας για ασθενείς και παιδιά

Την παροχή γευμάτων τις ημέρες των εορτών σε δομές που επιβλέπονται από το υπουργείο Υγείας και φιλοξενούν παιδιά, ανοϊκούς ασθενείς, ψυχικά πάσχοντες, διοργανώνει η υφυπουργός Υγείας, Κατερίνα Παπακώστα, με την υποστήριξη γνωστής εταιρείας αναψυκτικών και σε συνεργασία με τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό Περιορισμένης Ευθύνης (ΚΟΙΣΠΕ) «Ευ Ζην» και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.
Η δράση «Τρώμε μαζί» ξεκίνησε σήμερα στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο Καλλιθέας, που φιλοξενεί 30 παιδάκια προσχολικής ηλικίας και στο Οικοτροφείο «Εντροπία» που φιλοξενεί άτομα με αυτισμό.

Τη Δευτέρα στις 13:00, η δράση θα συνεχιστεί στα Οικοτροφεία «Αινείας», «Οδυσσέας», «Ιπποκράτης Ι» και «Ιπποκράτης ΙΙ», που φιλοξενούν άτομα με βαριά νοητική υστέρηση και δευτερογενείς ψυχικές διαταραχές.

Το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι οργανώνονται γεύματα σε πολίτες και οικογένειες (1ο ΚΑΠΗ Ελληνικού, Αλεξιουπόλεως 27, Αργυρούπολη) και στην Ολοκληρωμένη Μονάδα Alzheimer της «Αποστολής», στο Χαλάνδρι, η οποία φιλοξενεί 30 ανοϊκούς ασθενείς.

Leave a Reply