Γίνε εθελοντής με απλή εφαρμογή στο κινητό και βοήθησε να σωθούν τα δάση

0

FIRESOS μια ιδιωτική πρωτοβουλία του ομίλου ΑΡΑΤΟΣ για τα δάση και το περιβάλλον

Κατέβασε την εφαρμογή δωρεάν από εδώ για τηλέφωνο android

https://play.google.com/store/apps/details?id=net.aratos.firesos

Αξιοποιώντας όλα τα εργαλεία που μπορεί να προσφέρει σήμερα η Τεχνολογία, ο Όμιλος εταιρειών ΑΡΑΤΟΣ συνεχίζει να προσφέρει καινοτόμα προϊόντα με γνώμονα το συμφέρον των πολιτών και της χώρας.

Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η δωρεάν εφαρμογή FIRESOS, μέσα από την οποία αποκτούν λόγο και συμμετοχή όλοι οι πολίτες. Ο τρόπος είναι απλός καθώς τα smartphone που έχουμε και χρησιμοποιούμε όλοι μας διαθέτουν χάρτες που σημαίνει ότι εύκολα και γρήγορα μπορεί να εντοπιστεί το ακριβές σημείο μιας πυρκαγιάς και να ενημερωθούν άμεσα οι εμπλεκόμενοι πριν αυτή πάρει διαστάσεις.

Μέσα από την πρωτοβουλία αυτή η συμμετοχή των πολιτών είναι εξαιρετική γιατί μπορούν να τραβήξουν μια φωτογραφία και να την προωθήσουν στην δωρεάν εφαρμογή και στη συνέχεια να ενημερωθούν η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Πολιτική Προστασία κτλ..

Αυτό το καλοκαίρι και κάθε καλοκαίρι στο εξής, γίνε και εσύ εθελοντής και μετέφερε την εικόνα μιας πυρκαγιάς άμεσα στο κέντρο παρακολούθησης και διοχέτευσης πληροφοριών μαζί με τις συντεταγμένες του τόπου.

(Φωτογραφία από τεστ που κάναμε στην Κορινθο)

ΕΝΑ ΚΛΙΚ αρκεί για να διώξει την καταστροφή..

Είναι μία προσφορά κοινωνικής ευθύνης του Ομίλου ΑΡΑΤΟΣ..

Απάντηση